Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

MEDELA Крем за зърна – 37 гр.

Все още без оценка Напишете коментар
25.00лв.
Код на продукта:
7612367073073
SKU: 7612367073073
Производител:
Medela
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Медела Крем за овлажняване на зърна 37гр.

 

Purelan 100 има овлажняващ и омекотяващ ефект при сухи и чувствителни зърна. Той ще успокои раздразнената кожа при бременни или по време на кърмене.

 

Кремът за зърна е плод на множество задълбочени проучвания, свързани с кърменето и проблемите, които то може да причини на майката. Purelan 100 е предназначен за облекчение на майката при чувствителни, сухи и раздразнени зърна при кърмене или бременност. Кремът премахва първоизточника на болката като възстановява естествените мазнини на кожата на гърдите, захабена и раздразнена впоследствие на честото кърмене. Кремът Purelan 100 може да бъде използван също и за бебета, за суха, напукана или страдаща от обриви кожа, както и превантивно, тъй като съдържа 100% чист ланолин, без изкуствени добавки и консерванти - напълно естествен и безопасен както за вас, така и за вашето бебе.

 

Ланолинът е познат от римско време. Римските аристократи и лично императрицата са го използвали в своята козметика. Представлява пречистено мастно подобно вещество, извличано от подкожната мас на овцете. Той изпълнява ролята на омекотяващ компонент, спомага за дълбокото проникване и усвояване на биологично активните вещества, премахва лющенето на кожата. 

 

Състав - 100% ултрачист ланолин, натурален, без добавки и консерванти
Обем - 37 гр.

 

Начин на употреба:

  • Измийте ръцете си преди употреба
  • След кърмене, изцедете няколко капки кърма и разтрийте с нея зърната и ареола и изчакайте да изсъхнат
  • След това нанесете с разтриване малко количество от крема
  • Не е необходимо почистване преди следващо хранене
  • Може да се използва и за други сухи и наранени участъци от кожата

Напишете коментар