Maxi Cosi СТОЛ ЗА КОЛА AXISSFIX AIR - NOMAD GREY

Maxi Cosi СТОЛ ЗА КОЛА AXISSFIX AIR - NOMAD GREY

Седалката за кола AxissFix Air е усъвършенствана и лесна за използване както други седалки от i-Size серията на Maxi-Cosi, с ново ниво на невиждана защита, която се използва, когато имате нужда от нея най-много благодарение на вградените въздушни възглавници.

Технологията на въздушните възглавници AxissFix е възможно най-безопасното решение в седалките Maxi-Cosi. Неговата усъвършенствана технология за безопасност е невидима по време на нормална употреба, така че единствената разлика, която ще забележите, е вашето усъвършенствано спокойствие. Седалката съчетава най-новата регулировка за безопасност i-Size (R129) с 360 ° завъртане, за да ви осигури най-лесната употреба. Можете да монтирате стола по посока на движение или обратнато назад (до около 2 години или до  87 см), за да съответства на етапа на развитие на вашето дете.
 Използване  прибл. от 4 месеца до 4 години .

Максимум 19 кг.

От 61 до 105 см

  • Показвания: 481
  • Код на продукта : 8023712110
  • 1,790.00лв.

Тагове: Столчета, за, кола, Столчета за кола, 8023243110, Maxi, Cosi, СТОЛ, ЗА, КОЛА, AXISSFIX, AIR, NOMAD, BLUE, Maxi Cosi СТОЛ ЗА КОЛА AXISSFIX AIR - NOMAD BLUE от dundio.com