Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

MAXI-COSI КОЛИЧКА ADORRA VIVID RED

Все още без оценка Напишете коментар
1,140.00лв.
Код на продукта:
1310721110
Производител:
Maxi-Cosi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB


Вашето семейство ще заобича количка Adorra ™! Тя притежава нужния комфорт, който искате да предоставите на детето си, както и всички функции, които очаквате от продукт на Maxi-Cosi.

Ще се наслаждавате на разходки с Вашето новородено, поставяйки го в легнала позиция, която разполага с пълен наклон и осигурява сигурно затворено пространство, за да поддържа удобството на бебето още от раждането. След като бебето порасне, можете да използвате режима на количката със седалката с лице или с гръб към родителя, позволявайки на детето да Ви гледа по време на пътуването или да гледа пътя напред.


Количката включва Cozi-Dozi ™ допълнителна опора за по-малки бебета и много мека материя и подложка, осигуряващи комфортно пътуване. Вие също ще се чувствате удобно с регулируема дръжка, която можете да коригирате до най-подходящата за Вас височина. Изключително голямата пазарска кошница се спуска за лесен достъп и се разширява, за да се поберат дори по-големи продукти. Поставката за чаша и джобчето за съхранение Ви осигуряват удобно място за поставяне на по-малки предмети. Матракът не само прави Adorra ™ най-комфортната количка за Вашето бебе, но и се обръща, за да може лесно да получи нов облик. Когато се прибирате от дневните разходки с бебето, количката лесно се сгъва със седалката, поставена, в която и да е посока, което я прави лесна за съхранение. Количка Adorra ™ е изключително лесна за почистване благодарение на почистваща се в пералня и сушилня седалка.

  • Подходяща от раждането до 3,5години/ 0-15кг
  • Тегло: по-малко от 12кг.
Напишете коментар