Maxi Cosi КОЛИЧКА 2 В 1 MAXI-COSI ZELIA NOMAD SAND

-25% Maxi Cosi КОЛИЧКА 2 В 1 MAXI-COSI ZELIA NOMAD SAND
Новата количка Zelia от Maxi-Cosi ще даде на Вас и Вашето бебе увереност да прегърнете бъдещето и да се насладите на всичко, което градският живот има да предложи. Седналата част на Zelia се трансформира в кош за новородено, което е прави перфектната 2 в 1 количка за чудесен и спокоен градски живот. Подходяща е от новородено до приблизително 3 години и 5 месеца.
In just 2 clicks, attach the Maxi-Cosi baby car seat* to move easily between street and car.
Тази комбинирана 2 в 1 количка е перфектна за Вас ако..
- Търсите най-добрата компактна количка, която ще се побере в малък апартамент, без да се прави компромис по отношение на комфорта на бебето.
- Живеете в града или в предградия.
- Обичате интелигентно оборудване, което заема най-малкото пространство в живота ви, но предлага най-добрия комфорт в класа за новороденото ви.

Новият модел Zelia е най-интуитивният, компактен градски модел количка на пазара от раждането. Бебето ще се радва на най-комфортното возене в кошът за новородено и в седналата част, а Вие ще се насладите на лесното сгъване и леко тегло на тази количка.

* Кошницата за кола се продава отделно


  • Показвания: 847
  • Код на продукта : 1210332300
Побързай, офертата приключва след:
  • 940.00лв.
  • 705.00лв.

Тагове: Комбинирана, количка, Комбинирана количка, 1210243300, Maxi, Cosi, КОЛИЧКА, MAXI-COSI, ZELIA, NOMAD, BLUE, Maxi Cosi КОЛИЧКА 2 В 1 MAXI-COSI ZELIA NOMAD BLUE от dundio.com