Maternea

Покажи :
Сортиране по :

Maternea Загряващ антицелулитен крем-гел

Загряващ антицелулитен крем-гелТака наречената „портокалова кожа“ често се появява по време на бременност. Естествената реакция на организма да се запаси с мазн..

11.60лв.

Maternea Душ олио

Душ олиоХормоналните промени често водят до изсушаване на кожата. Използвайки стандартни измивни средства, съдържащи сапун и дразнещи компоненти, състояние..

10.80лв.

Maternea Интимен гел

Интимен гелХормоналния дисбаланс намалява естествените защити на организма и може да предизвика зачервяване, сърбеж, парене, които са признаци за инфекция или д..

5.80лв.

Maternea Крем против стрии

Крем против стрииСтриите са накъсване на кожната тъкан в дълбочина. Те се образуват поради твърде бързото разтягане на кожата и настъпващите хормонални промени,..

10.99лв.

Maternea Олио за еластичност

Олио за еластичностПрез бременността кожата се разтяга екстремно, а увеличеното ниво на хормони, влияе на регенерацията й. Тя става много суха, чувствителна, до..

9.40лв.

Maternea Охлаждащ и успокояващ гел за крака

Охлаждащ и успокояващ гел за кракаПовишеното задържане на течности и притискането на органите са причината за отоците в краката с напредване на бременността. Кр..

5.80лв.

Maternea Стягащ крем за гърди

Стягащ крем за гърдиКожата на гърдите и деколтето е изключително фина и не много еластична. Тъй като в бюста няма развита мускулатура, красотата и стегнатостта ..

10.99лв.

Maternea Стягащ крем за тяло

Стягащ крем за тялоСлед най-щастливото събитие – раждането на бебето – кожата има нужда от подкрепа. Тялото все още не е в нормалната си форма и кожата не е въз..

10.20лв.

Maternea Успокояващ крем за зърна

Успокояващ крем за зърнаКърменето е естественият начин да храниш своето бебе, но липсата на опит и неправилната поза на хранене водят до нейното изсушаване..

5.80лв.