Majewski

Покажи :
Сортиране по :

Majewski Несесер My Little Pony

Несесер My Little Pony MajewskiДве отделения, закопчаващи се с цип.Всеки детайл е красив и изработен от висококачествени материали.Част от лицензираната серия M..

12.90лв.

Majewski Несесер двоен пълен My Little Friend

Несесер двоен пълен My Little Friend MajewskiХарактеристики:Модерен дизайн, качествена материя;Две самостоятелни отделения, закопчаващи се с цип.Съдържание:10 ц..

32.90лв.

Majewski Папка с ластик А4 Bambino

Папка с ластик А4 Bambino MajewskiХарактеристики:- Изработена от твърд, гланциран картон- Ластик за затваряне- Декоративен дизайн и най-актуалните мотиви- за до..

1.80лв.

Majewski Папка с ластик А4 Bambino

Папка с ластик А4 Bambino MajewskiХарактеристики:- Изработена от твърд, гланциран картон- Ластик за затваряне- Декоративен дизайн и най-актуалните мотиви- за до..

1.80лв.

Majewski Папка с ластик А4 Сами в Къщи

Папка с ластик А4 Сами в Къщи MajewskiЗа малките, ученолюбиви любители на актуалното детско филмче "Сами в къщи".Характеристики:- Изработена от твърд, гланциран..

2.00лв.

Majewski Ученическа раница Сами в къщи

Ученическа раница Сами в къщи MajewskiЗа почитателите на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Подходяща за детска градина, училище, екскурзии..

29.00лв.

Majewski Ученическа раница троли Frozen

Ученическа раница троли Frozen MajewskiХарактеристики:- 2 основни отделения и голям преден джоб- отдолу е с 2 колела отзад и 2 поставки за подпиране отпред- 2 с..

89.00лв.

Majewski Блокче за рисуване Angry Birds

Блокче за рисуване Angry Birds MajewskiФормат А4, 10 листа.Част от лицензираната серия Angry Birds на полската фирма Majewski.Подсилен картон отвън.Препоръчител..

1.90лв.

Majewski Блокче за рисуване Angry Birds

Блокче за рисуване Angry Birds MajewskiФормат А4, 10 листа.Част от лицензираната серия Angry Birds на полската фирма Majewski.Подсилен картон отвън.Препоръчител..

1.90лв.

Majewski Блокче техническа хартия А4 10листа Bambino

Блокче техническа хартия А4 10листа Bambino MajewskiСъдържа 10листа бяла хартия, формат А4.Подсилена картонена подложка.Цената е за един брой блокче.Част от лиц..

1.50лв.

Majewski Детска бутилка за напитки Ever After High

Детска бутилка за напитки Ever After High MajewskiПрактичен аксесоар за многократна употреба, подходящ за училище, екскурзии, детска площадка, плаж или у дома.П..

5.90лв.

Majewski Детска бутилка за напитки My Little Pony

Детска бутилка за напитки My Little Pony MajewskiПрактичен аксесоар за многократна употреба, подходящ за училище, екскурзии, детска площадка, плаж или у дома.По..

6.90лв.

Majewski Детска бутилка за напитки Peppa Pig

Детска бутилка за напитки Peppa Pig MajewskiЗа малките фенове на Peppa Pig.Практичен аксесоар за многократна употреба, подходящ за училище, екскурзии, детска пл..

6.90лв.

Majewski Детска бутилка за напитки Сами в къщи

Детска бутилка за напитки Сами в къщи MajewskiЗа малките любители на актуалното детско филмче "Сами в къщи".Практичен аксесоар за многократна употреба, подходящ..

6.90лв.

Majewski Детска кутия за храна My Little Pony

Детска кутия за храна My Little Pony MajewskiПрактична кутия, изработена от пластмаса. С лесно закопчаване. Запазва свежестта на храната (сандвичи, плодове и др..

9.90лв.

Majewski Детска раница Сами в къщи

Детска раница Сами в къщи MajewskiЗа малките почитателки на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Подходяща за детска градина, училище, екскур..

29.00лв.

Majewski Детска ученическа раница Сами в къщи

Детска ученическа раница Сами в къщи MajewskiЗа почитателите на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Характеристики:- цялостно ергономично и ..

85.00лв.

Majewski Кутия за храна Сами в къщи

Кутия за храна Сами в къщи MajewskiЗа малките любители на актуалното детско филмче "Сами в къщи".Служи за съхранение на храни за училище, екскурзии и др.Едно це..

9.90лв.

Majewski Лепило стик 9гр. Mini Zoo

Лепило стик 9гр. Mini Zoo MajewskiПерфектно за хартия, картон, етикети, снимки.Част от лицензираната серия Bambino на полската фирма Majewski.Препоръчителна въз..

0.90лв.

Majewski Мешка Cars

Затваря се чрез пристягане на връвта.Подходяща като училищна чанта или чантичка за багаж - играчки, обувки за спортуване или други.Изработена от полиестер.Проду..

10.90лв.

Majewski Мешка Planes

Мешка Planes MajewskiЧанта за обувки или атлетично облекло. Изработена от висококачествени материали, устойчиви на влага. Тя разполага с двойни странични низове..

14.90лв.

Majewski Мешка Soy Luna

Мешка Soy Luna MajewskiЗатваря се чрез пристягане на връвта.Подходяща като училищна чанта или чантичка за багаж - играчки, обувки за спортуване или други.Израбо..

10.90лв.

Majewski Мешка Сами в къщи

Мешка Сами в къщи MajewskiЗа малките почитателки на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Затваря се чрез пристягане на връвта.Подходяща като ..

10.90лв.

Majewski Несесер Luna

Несесер Luna MajewskiХарактеристики:Централно закопчаване с цип. При отваряне, се отварят две крила. На едното имате таблицата за умножение, на другото - възмож..

15.50лв.

Majewski Несесер Soy Luna

Характеристики:- 2 отделения, закопчаващи се с цип- уникален дизайнИзработен от висококачествени материали.Материал: 100% полиестерМожете да комбинирате с раниц..

12.90лв.

Majewski Несесер двоен пълен Big Face

Несесер двоен пълен Big Face MajewskiХарактеристики:Модерен дизайн, качествена материя;Две самостоятелни отделения, закопчаващи се с цип.Съдържание:10 цветни фу..

29.90лв.

Majewski Несесер двоен пълен Ever After High

Несесер двоен пълен Ever After High MajewskiХарактеристики:- модерен дизайн, качествена материя- Две самостоятелни отделения, закопчаващи се с цип- Съдържа10 цв..

27.00лв.

Majewski Несесер двоен пълен Frozen

Несесер двоен пълен Frozen MajewskiХарактеристики:- Две самостоятелни отделения, закопчаващи се с цип- Съдържа10 цветни фулмастера, 10 цветни молива, 2 графитни..

33.00лв.

Majewski Несесер двоен пълен Luna

Несесер двоен пълен Luna MajewskiХарактеристики:- модерен дизайн, качествена материя- Две самостоятелни отделения, закопчаващи се с цип- Съдържа10 цветни фулмас..

33.00лв.

Majewski Несесер двоен пълен Minions

Характеристики:Модерен дизайн, качествена материя;Две самостоятелни отделения, закопчаващи се с цип.Съдържание:10 цветни фулмастера;10 цветни молива;2 графитни ..

29.90лв.

Majewski Несесер двоен пълен Transformers

Характеристики:Модерен дизайн, качествена материя;Две самостоятелни отделения, закопчаващи се с цип.Съдържание:10 цветни фулмастера;10 цветни молива;2 графитни ..

25.50лв.

Majewski Несесер двоен пълен Сами в къщи

Несесер двоен пълен Сами в къщи MajewskiЗа малките почитателки на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Характеристики:- Две отделения, закопч..

33.00лв.

Majewski Несесер двоен пълен Сами в къщи

Несесер двоен пълен Сами в къщи MajewskiЗа почитателите на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Характеристики:- Две отделения, закопчаващи с..

33.00лв.

Majewski Несесер с едно отделение Cars

Централно закопчаване с цип. При отваряне, се отварят две крила. На едното имате таблицата за умножение, на другото - възможност за написване на седмичната учеб..

15.50лв.

Majewski Несесер с едно отделение Soy Luna

Характеристики:Централно закопчаване с цип. При отваряне, се отварят две крила. На едното имате таблицата за умножение, на другото - възможност за написване на ..

15.50лв.

Majewski Несесер Сами в къщи

Несесер Сами в къщи MajewskiЗа малките почитателки на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Характеристики:- 2 отделения, закопчаващи се с цип..

12.90лв.

Majewski Несесер Сами в къщи

Несесер Сами в къщи MajewskiЗа почитателите на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Характеристики:- 2 отделения, закопчаващи се с цип- уника..

12.90лв.

Majewski Ножичка Bambino

Ножичка Bambino MajewskiУдобна за ползване от децата в училище или в къщи.Силиконови, безопасни дръжки.Част от лицензираната серия Bambino на полската фирма Maj..

1.90лв.

Majewski Пастели 12 броя Bambino Сами в къщи

Пастели 12 броя Bambino Сами в къщи MajewskiЗа почитателите на хита в детското кино от това лято - филма "Сами в Къщи".Висококачествени цветни пастели. Отличава..

4.90лв.

Majewski Пластелин 12 цвята Angry Birds

Пластелин 12 цвята Angry Birds MajewskiХарактеристики:- гъвкав, не оставя ръцете оцапани и лепкави- не се втвърдява от въздуха, може да се ползва многократно- ш..

2.50лв.