Luvion

Покажи :
Сортиране по :

Luvion EasY Видео бебефон

Тръгвате на почивка, но не ви се носи големия видео бебефон от вкъщи? Или просто търсите семпъл и лесен за ползване модел? Или искате ВИДЕО бебефон, който да е ..

189.00лв.

Luvion Essential

Видео бебефон Luvion Essential има всички функции, които са ви необходими:- голям 3,5 инчов /диагонал 8.89 см/ цветен дисплей с дигитален зум /2х/,- обхват до 2..

299.00лв.

Luvion Prestige

Luvion Prestige е един от моделите видео бебефони с най-голям екран - диагонал 7 инча/ 17.8 см и HD качество на картината. Големият екран позволява да го остави..

465.00лв.

Luvion Supreme Connect

Предимства на видео бебефон Luvion Supreme Connect:- Кристално ясна картина на големия 4,3 инчов /диагонал 10.9 см/ цветен дисплей с дигитален зум /2х/.- Подвиж..

429.00лв.

Luvion Аудио бебефон Delux 100

ОписаниеLuvion Аудио бебефон Delux 100висококачествена DECT технологиякристален звукобхват до 300мвъзможност за обратна връзкагласово активиране на екранаиндика..

115.00лв.

Luvion Бебефон Platinum 3

Този практичен видео бебефон разполага с всички функции, от които всеки родител наистина се нуждае - функция VOX, режим за нощно виждане, обратна връзка и индик..

259.00лв.

Luvion Бебешки комплект за маникюр

Погрижете се за малките ноктенца на бебето по безопасен и сигурен начин с този практичен комплект. Правилната поддръжка на бебешките нокти е важна за здрав..

15.00лв.

Luvion Бебешки комплект за маникюр

Погрижете се за малките ноктенца на бебето по безопасен и сигурен начин с този практичен комплект. Правилната поддръжка на бебешките нокти е важна за здрав..

15.00лв.

Luvion Безконтактен термометър Exact non-contact

ОписаниеLuvion Безконтактен термометър Exact non-contactдва режима на работа аларма за завишена температурапамет до 20 измерваниялесна употребавключени бат..

80.00лв.

LUVION Видео бебефон Prestige Touch 2

Новият Prestige Touch 2 допълва предходния модел с най-иновативните екстри при видео бебефоните.Подвижна камера, която се управлява от устройството при родителя..

539.00лв.

Luvion Допълнителна камера за Essential

Допълнителна камера за видео бебефон Luvion Essential. Може да се използва само с този модел.Комплектът включва:1 брой камера за Luvion Essential,1 брой зарядно..

175.00лв.

Luvion Допълнителна камера за Grand Elite

Допълнителна камера за видео бебефон Luvion Grand Elite. Може да се използва само с този модел.Комплектът включва:1 брой камера за Luvion Grand Elite,1 брой зар..

150.00лв.

Luvion Допълнителна камера за Prestige 2

Допълнителна камера за видео бебефон Luvion Prestige 2. Може да се използва само с този модел.Комплектът включва:1 брой камера за Luvion Prestige 2,1 брой заряд..

198.00лв.

Luvion Комплект термометри Exact 70

ОписаниеLuvion Комплект термометри Exact 70термометър за устно измерване на температурататермометър за измерване на телесната температуратермометър за измерване..

55.00лв.

LUVION Светещо полярно мече

Светещо полярно мечеЗапознайте се с полярното мече Пол.Той е супер сладък малък приятел, който превръща бебешката стая в спокойно и уютно място за вашето малко ..

39.00лв.

Luvion Цифров термометър за стая и баня - слонче

С този симпатичен термометър винаги ще знаете дали температурата е подходяща, като същевременно слончето ще е чудесна и безопасна играчка за баня.Когато се изпо..

32.00лв.

Luvion Цифров термометър за стая и баня - цвете

С този симпатичен термометър винаги ще знаете дали температурата е подходяща, като същевременно цветето ще е чудесна изненада във ваничката и безопасна играчка ..

30.00лв.

Luvion Цифров термометър за стая и баня - цвете

С този симпатичен термометър винаги ще знаете дали температурата е подходяща, като същевременно цветето ще е чудесна изненада във ваничката и безопасна играчка ..

30.00лв.

Wi-Fi Bridge поставка за видео бебефон Luvion Supreme Connect

Висококачествен продукт на холандската фирма Luvion.Wi-Fi поставката за видео бебефон Luvion Supreme Connect ви позволява да използвате вашия видео бебефон LUVI..

138.00лв.

Допълнителна камера за Luvion Grand Elite 2

Допълнителна камера за видео бебефон Luvion Grand Elite 2. Може да се използва само с този модел.Комплектът включва:1 брой камера за Luvion Grand Elite 2,1 брой..

195.00лв.

Допълнителна камера за Luvion Supreme Connect

Допълнителна камера за видео бебефон Luvion Supreme Connect. Може да се използва само с този модел.Комплектът включва:1 брой камера за Luvion Supreme Connect,1 ..

198.00лв.

Обектив за оптично увеличение за Luvion Grand Elite 2

Обектив за оптично увеличение за Luvion Grand Elite 2. Може да се използва само с този модел.Обективът с оптично увеличение е идеален за гледане на вашето бебе ..

30.00лв.

Широкоъгълен обектив за Luvion Grand Elite 2

Широкоъгълен обектив за Luvion Grand Elite 2. Може да се използва само с този модел.Широкоъгълният обектив ви дава възможност да наблюдавате цялата стая с ъгъл ..

30.00лв.