Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Басейн с палатка "2 seconds"

Все още без оценка Напишете коментар
110.00лв.
Код на продукта:
90015
SKU: 90015
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Готова за 2 секунди: За две секунди, бебето е в палатката, готово за пръскане с вода! Тази палатка с малък басейн за деца и UV защита, предпазва от слънце, вятър и пясък. Лесна за разпъване и прибиране, благодарение на специален механизъм с въже. Включени са четири колчета за фиксиране на палатката в пясъка. 

Подходящи за деца на възраст над 10 месеца. Размери: 105 x 105 x 90 cm. 

Състав: 100% полиестер, UV-защита: фактор 50. Почистване: лесно почистване с влажна кърпа.

Басейн със слънцезащита: 

Подходящи за деца на възраст над 10 месеца, басейнът с палатка "2 секунди" e незаменим за семейства, които прекарват време край морето. Децата може да се наслаждават на морската вода, под надзора на своите родители в слънцезащитна палатка UV UPF 50. Малка дупка в пясъка е достатъчна за разполагане на басейна и игрите може да започнат!

Лека, компактна, лесна за съхранение: Механизмът за разпъване на палатката е много лесен за активиране посредством опъване на въжето. За затваряне, натиснете рамката на дъното и палатката ще се сгъне сама. Интуитивния дизайн улеснява употребата, пренасянето и съхранението на палатката. Добре измисленият механизъм за отваряне е много лесен за активиране чрез издърпване на въжето. Бързото разпъване и прибиране ще направи този басейн постоянен спътник при семейните пътувания.

Безопасност: Децата са много чувствителни към високите температури. Много важно е да ги хидратирате редовно и да следите телесната им температура. Палатката LUDI блокира UV лъчите и е идеална за регулиране на телесната температура през горещите летни дни. Бъдете внимателни, не оставяйте своите деца без наблюдение. Пазете децата от слънчевите лъчи с всички допълнителни средства - шапка, слънцезащитен крем, очила, дрехи.

LUDI е марка на френската компания JBM group, специалист в света на играчките и аксесоарите за деца. LUDI предлага оригинални, многоцветни колекции от продукти, съпътстващи децата от раждането им до навършване на 8-годишна възраст.

Напишете коментар