Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Lionelo люлка Ruben STONE GREY ROSE

Все още без оценка Напишете коментар
209.00лв.
Код на продукта:
7455692
SKU: 7455692
Производител:
Lionelo
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Удобен шезлонг с люлееща се функция чудесен спътник в живота на най-малките деца. Помага им да се успокоят и да се отпуснат с помощта на забавните играчки. Издава звуци от природата и успокояващи мелодиите а спокойното му люлеене влияе положително върху развитието на детето, а също така улеснява заспиването му. Може да се използва не само за почивка, но и за забавление.

Характеристики на люлка Lionelo Ruben

Електронната люлка Lionelo Ruben е идеалното място да релаксирате бебето си през целия ден. Изработени от най-висококачествените материали, те се отличават с модерен дизайн и приятна цветова гама. Люлката е оборудвана с предпазни колани и гриф с играчки.

- Мрежа против комари. Люлката може безопасно да се използва на открито, без да се притеснявате от ухапвания от насекоми.

- Таймер. Позволява ви да програмирате автоматичното изключване след 8, 15 или 30 минути.

- 12 мелодии. Успокояващата музика и звуците на природата допринасят за спокойния сън на детето. Силата на звука може да се регулира.

- Настройка на облегалката. Промяната на ъгъла на облегалката гарантира комфорт и правилно положение на детето.

- Възглавница под главичката. Меката облегалка с възглавничка за главата осигурява правилната стойка и подкрепа за детската глава.

- Гриф с играчки. Положителен ефект върху развитието на въображението и двигателните умения на детето от първите дни на живота му. Подвижните играчки са изработени от мек на допир материал.

- 5 точкови колани. Осигурете повишена сигурност. Допълнителните подложки увеличават комфорта и предотвратяват триенето на чувствителната бебешка кожа.

- Нехлъзгаща се основа. Осигурява стабилност, гарантира пълна безопасност за бебето.

- Сензор SpeedControlMode. Сензорът автоматично настройва скоростта на люлеене на бебето, в зависимост от теглото на детето.

- 5 скорости на люлеене. Те дават възможност за свободно регулиране на скоростта на люлеене на люлката.

- механизъм WhisperQuiet. Изключително тихият механизъм осигурява плавно и тихо люлеене.

- Здрава конструкция, лесно сгъване. Рамката е изработена от висококачествен метал. Люлката е оборудвана с проста система за сгъване.

Характеристики на люлка Lionelo Ruben:

Размери: 66 x 70 x 75 cm

Тегло: 5 кг

Захранване: батерии (4 x AA - не са включени) или захранващ адаптер (включен)

Максимално тегло на бебето: 9 кг

Материал: 75% памук, 25% полиестер

Напишете коментар