Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Lionelo колело за баланс Casper Grey

Все още без оценка Напишете коментар
89.90лв.
Код на продукта:
4111256
Производител:
Lionelo
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Lionelo Casper - балансиращо  дървено колело, с  подарък тебешири, характерезиращо се със следните отличителни черти :


-Забавление и учене

-Персонализиране на велосипеда

На предната част на велосипеда има специална табла, върху която всеки малък колоездач може да рисува с тебешир. Може да се напише името на водача, стартовия номер или цветната рисунка - тук единственото ограничение е въображението.

Свързано изображение


Детето може да тренира баланс, координация и укрепване на мускулите от ранна възраст. Това е чудесно въведение в усвояването на по-трудното изкуство за каране на традиционен велосипед. В допълнение, то гарантира часове на голямо забавление на открито.

Безопасно шофиране

Здрава конструкция

Рамката на велосипеда е изработена от висококачествена дървесина - не се деформира при продължителна употреба и е много лека. Благодарение на високата си износоустойчивост и товароподемност до 30 кг, Casper е продукт използващ се в продължение на много години.

Защита на ръцете


Дръжките на нашия велосипеда са изработени от неплъзгащ се гумен материал.

Безопасно завършване:

Моторът е правилно импрегниран и обезопасен. Всички ръбове на велосипеда са закръглени, за да се предотвратят възможни наранявания на детето.

Доказано качество:


Каспер е преминал през многоетапна проверка - преминал е и серия от вътрешни проверки и тестове в независима сертифицираща лаборатория - Intertek. Пълно съответствие с европейския стандарт за безопасност EN 71.

Удобство при всякакви условия

Ергономична седалка

Меката седалка гарантира комфорт,  а материала от екологична кожа осигурява лесно почистване и висока износоустойчивост. Височината на седалката може да се регулира в 4 стъпки - от 35 см до 42 см, благодарение на което баланс колелеото може да се използва от деца на различна възраст.

Резултат с изображение за Rowerek biegowy Casper


Воланът има специална защита, която ограничава ъгъла на завиване и предотвратява падането на детето по време на разходка.

EVA технология


Стабилните 12-инчови колела на нашето баланс колело са изработени от специална Ева пяна. Тя също така осигурява подходящо сцепление върху всякаква повърхност.

Свързано изображение

Функционални решения

Дръжка за носене


Колелеото  е проектиран да отговаря както на изискванията както да детето , така и на родителя. Правилно изрязаната дръжка в рамката ще ви позволи лесно транспортиране на велосипеда, без да се намалява здравината и дълготрайността на конструкцията.

Резултат с изображение за Rowerek biegowy Casper

Допълнително оборудване


На волана на велосипеда има звънец - детето може да сигнализира за присъствието му наблизо. Това го учи да се държи правилно на пътя, което ще му позволи да развие правилните навици, преди да се превърне в класически колоездач.

Уникален дизайн

Уникален печат


Специално проектираия дизайн прави Каспер уникален - край на скучните, банални мотиви! В комбинация с възможността за украса с тебешир, всяко баланс колело може да придобие наистина уникален дизайн.

Особености:


Размери на продукта: 81x54x38 cm

Размери на опаковката: 56x32x16 cm

Тегло на продукта нето / бруто: 2.15 kg / 2.9 kg

Възраст: от 3 до 6 години

Материал: дърво

Напишете коментар