Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Kunert стол за кола 0-13кг. CARLO grey

Все още без оценка Напишете коментар
199.00лв.
Код на продукта:
866.704622
SKU: 854512365
Производител:
Kunert
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Столчето за кола Carlo е предназначено за деца от 0 до 10 кг (група 0). То отговаря на строгия стандарт ECE R44 / 04. Може да се използва на предните и задните пътнически седалки (ако не са оборудвани с въздушни възглавници), но е важно винаги да е обърнато назад по посока обратна на движението.


Начин на монтаж: с колани или изофикс база която се закупува отделно.

Допълнителна вложка за новороденно

Столчето Carlo е с подвижна вложка за новороденно бебе. Адаптира се към детето, благодарение на което предпазва от опасни наранявания. Струва си да го използвате, докато детето навърши около 5 месеца. Ако вложката стане твърде стегната за малко дете, можете да я премахнете .


Удобно и безопасно закопчаване на предпазните колани

Вашето бебе ще бъде сигурно закопчано в седалката с регулируемите триточкови колани. Можете също така да зададете позицията на колана и да го регулирате спрямо височината на детето. Протекторите на коланите предпазват и осигуряват още по-добра стабилизация.


Лек и лесен за носене

Столчето за кола Carlo има подвижен сеник и покривало за крачетата, което е особено полезно, когато изваждате детето си от колата и използвате столчето. Седалката тежи само 3 кг, а пренасянето й е улеснено от регулируема дръжка.


Почистване на столче за кола CARLO

Всички пластмасови части на столчето за кола Carlo могат да се почистват с топла сапунена вода. Тапицерията може да се пере на ръка при температура под 30°C. Не сушете тапицерията в сушилня.

Напишете коментар