Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Детска шейна Kunert ROCKER в комплект с термочувал Orange

Все още без оценка Напишете коментар
219.00лв.
Код на продукта:
866.773739
SKU: 147789655
Производител:
Kunert
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детскиа шейна ROCKER

Здрава шейна за зимни приключения!


Рокер шейната на фирма Kunert е солиден и изпитан продукт. Шейната, изработена чрез смесване на дебела стоманена тръба и масивни дървени дъски на седалката, ще осигури на Вашето дете приятно возене и за Вас ще бъде удобен транспорт през зимата.


Комплектът включва:


детски шейни със задни колела,

Метална дръжка, регулируема по височина 

облегалка, която може да се сваля,

ремъци за теглене на шейната

спален чувал с мека подплата

предпазен колан за детето

комплект монтажни винтове – шейните могат лесно да се разглобяват и сглобяват.


ROCKER престига в комплект с мек спален чувал с топла подплата. Благодарение на практичните ципове от двете страни можете лесно да извадите детето си от спалния чувал или да отделите горната му част и да го използвате като мек матрак за предпазване от студа.




В допълнение, спалния чувал е изработен от плат, който се характеризира с висока устойчивост на вода. Благодарение на това вашето дете може да се наслаждава на разходките си при всякакви метеорологични условия, а спалния чувал го предпазва от замръзване и вятър.



Спалният чувал има велкро лепенки, които дават възможност за закрепване към седалката и облегалка за глава, към гърба на шейната. Това предотвратява плъзгането на спалния чувал, а допълнителните презрамки повишават безопасността на вашето дете.


Металната дръжка с регулация и ремаците за дърпане, които идват с шейната ROCKER, позволяват шейната да се бута или дърпа по два различни начина. Дръжката за бутане е регулируема на височина, така че можете да я регулирате според височината си.





ROCKER може свободно да се модифицира, за да отговаря на нуждите на вас и вашето дете. Имате възможност да монтирате или премахнете дръжката, спалния чувал и облегалката.



Размери на шейната:


Ширина на плъзгачите: 40 см

Ширина на седалката: 25 см

Дължина на шейната: 117 см

Дължина на седалката: 60 ​​см

Височина на дръзката: 100 см

Напишете коментар