Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

KinderKraft Двустранна постелка за активна гимнастика от пяна „MATTY“

Все още без оценка Напишете коментар
169.00лв. 149.00лв.

Спестявате 20.00лв.

Код на продукта:
KKMMATT
Производител:
KinderKraft
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Двустранна постелка за активна гимнастика от пяна MATTY

 

Малките деца обикновено се чувстват добре на пода, където могат свободно да опознават заобикалящия ги святЗатова е добре да се погрижим на малчуганите да им е меко и удобно на земята. Подложката за активна гимнастика от пяна „MATTY“, благодарение на дебелината си от 1,2 cmе отлична за изолиране на студения под и е много трайна. Това е многофункционална подложка – може да служи на детето, докато се учи да ходи или да пълзи, за игри, почивка или да се използва като одеяло за пикник. А след това, когато децата вече поотраснат, ще може да се използва като мек килим, който ще допълни интериора на всяка детска стая. Двустранната подложка за активна гимнастика от пяна за деца „MATTY“ с противоплъзгащо покритие (от страната с геометричните шарки) ще улесни на малчуганите комфортното опознаване на заобикалящия ги свят, а също ще им помогне да се научат да повдигат главата си, да стават и да пълзят. Тя е много мека, благодарение на което упражненията в обръщане и ставане ще бъдат напълно безопасни и на децата ще им е  удобно. А когато детето се умори, „MATTY“ ще му послужи за почивка или за забавление. От едната страна има шарки, които могат да бъдат инспирация за игри. Върху другата пък има геометрични фигури, така че постелката е универсална и пасва на всеки интериор.

 

Предимства

Безопасност:

·        PVC Free, non toxic – постелката за активна гимнастика от пяна е изработена от напълно безопасни за детето материали.

·        Отлична изолация – MATTY е с дебелина от 1,2 cm, благодарение на което много добре изолира от студения подМалчуганите ще могат удобно да се забавляват на пода дори през зиматаОсвен това MATTY отлично ще се справи и в градината.

·        Страната с геометричните шарки има противоплъзгащо покритие, което ограничава местенето на подложката, така че подложката е подходяща за детето да се научи да прави първите си крачки.

·        Подложката е много устойчива на деформиране – това се дължи на покритието от термопластичен полиуретан. Допълнително, различните мръсотии могат да се почистват без проблем от това покритиеКупувате една постелка, която ще изглежда страхотно и ще изпълнява функциите си в продължение на години.

 

Удобство:

·        MATTY е изработена от мек, приятен на допир материалБлагодарение на това малчуганът може да лежи върху плочките в кухнята, а дебелата постелка ще направи неговия престой на пода необикновено мек.

·        Детето се е омазало, листчето отново не е било достатъчно за събиране на детската рисунка с любимото животноА може детето да си е играло с храната и постелката да се е нацапалаНе се безпокойте – достатъчно е да изтриете с влажна кърпа „MATTY!

 

Функционалност:

·        Двустранна – от едната страна има универсални геометрични шарки, а от другатадекорация с животни, път и река, които ще поощрят малчугана за игри.

·        Постелката от пяна MATTY е многофункционална. Подходяща за новородени бебетаЩе Ви служи в продължение на години: ще подпомогне сетивното развитиеще помогне за упражненията за повдигане на главата и за научаване на детето да става и да се изправяДопълнително може да служи като място за комфортна почивка, за забавление с малчугана или като одеяло за пикник.

·        MATTY е универсална – благодарение на двустранните шарки ще пасне както в детската стая, така и в хола, декориран в избран стил.

·        Лесно се сгъва – без проблем ще я приберете под леглото или в гардероба.

·        MATTY може да служи също като килимче в детската стая. Може да се обърне от страната на геометричните фигури и да се постави в хола.

 

Изработка

Материалпяна покрита с термопластичен полиуретан

Размери:

·        дължина: 180 cm,

·        широчина: 150 cm,

·        дебелина: 1,2 cm.

 

Тегло: 1,53 kg

Размери/тегло на опакован продукт: 152x20x20 cm / 2,64 kg

 

Напишете коментар