Gummee Glove Ръкавичка-гризалка:жълто

Все още без оценка Напишете коментар
23.00лв.
Код на продукта:
gum_09
Производител:
Gummee Glove
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Държи дъвкалката в ръце минута, две... обръщате се и тя вече е на пода, а малкото слънчице чеша зъбките с ръце. Има една дъвкалка обаче, която може да не се озове на пода и може да сложи край на моментите, в които виждате своето бебче да дъвче ръчички с цел да облекчи венците си и да почеше никнещите зъбки. От британския производител "Gummee Glove" създават иновативната ръкавичка-дъвкалка точно с тези предимства, а причината за появата ѝ обясняват с думите:
"Ние от "Gummee Glove" разбираме колко безпомощно се чувствате, когато растат зъбките на Вашето бебе. Това е труден етап - постоянно виждаш мъничето да дъвче ръцете си, тъй като се опитва да успокои възпалените си венци. Нашата ръкавица-дъвкалка "Gummee Glove" е създадена да помогне на децата. Идеална е за етапа, в който растат зъбките и няма опасност да озове на пода."
Ръкавичката е изработена от 100 % памук и разполага с велкро лепенки, които, подобно на универсална гривна, позволяват лесно да регулирате ширината около китката на детето. А от двете страни са пришити силиконови дъвкалки, така че при всяко поставяне на ръчички в уста бебето да почеше и успокои венците с тях. От горната страна на ръкавицата има и джобче с тик-так копче. Вътре в джобчето е поставена отделна силиконова дъвкалка-пръстен във формата на сърце. Може да я махате и поставяте по всяко време. Тя отново е специално разработена за нежните бебешки венци, но е с двойно действие. Имате възможност да я използвате и с охлаждащ ефект, като преди това е необходимо да я поставите в хладилника.

Е, очевидно комбинацията между ръкавичка и дъвкалка се оказва изключително полезна. Но да не пропускаме и другия плюс - уникалната ръкавичка-гризалка е създадена за мъничетата не само да помага при чесането на венците, а и да бъде като интересна цветна играчка в периода, в който бебетата са твърде малки, за да държат своите първи играчки. Именно заради тези свои предимства "Gummee Glove" печели куп отличия, сред които награда за иновативен продукт на 2015 г., препоръка от "Vogue Magazine", награда "Silver Award" за 2013 г. от английския сайт Bizzie Baby, проектиран да бъде съветник на всички родители.

Ръкавичката-дъвкалка отговаря на европейския стандарт за качество и безопасност EN71. Играчката не съдържа латекс. Може да перете ръкавичката с дъвкалките на ръка или в пералня, а отделната дъвкалка - да почиствате чрез студена стерилизация.

Продуктът не съдържа Бисфенол А
Бисфенол А е химическо съединение, което влиза в състава на различни промишлени пластмаси и смоли. Намира приложение в производството на поликарбонат, използван за създаването на домакински съдове, бутилки за напитки, бебешки шишета, кутии, контейнери за съхранение на храна и др. Проблемът в използването на BPA е неговото взаимодействие с човешките хормони и по-специално с естрогена (женския полов хормон). BPA имитира хормона, с което нарушава баланса му в организма. Затова, въпреки определените безвредни количества BPA, майките предпочитат да са сигурни, че децата им няма как да поемат доза BPA, ползвайки конкретното шише, лъжичка, купа и др. “BPA free“ означава, че конкретния продукт е безопасен за вашето бебе и дете по отношение съдържанието на бисфенол А.
Продуктът не съдържа фталати
Фталатите са производни на фталовата киселина. Те представляват мултифункционални химикали, които се използват в различни потребителски продукти, за да им придават гъвкавост. Предимно се употребяват като пластификатори в пластмасите. Фталатите намират широко приложение в строителството, автомобилостроенето, облеклото, играчките, опаковките, както и във фармацевтиката и козметиката. Изследвания показват, че продължителната употреба на продукти, които съдържат някои определени фталати, може да окаже негативно влияние върху организма. Те влияят на регулирането на тестостерона в организма и може да доведат до различни алергии. Европейският съюз забранява използването на 6 фталата (DINP, DIDP, DNOP, DEHP, DBP, BBP) в производството на детски играчки и продукти, предназначени за деца, а наличието на позволените фталати трябва да бъде упоменато на етикета на стоката. Надписът "Phthalate free" означава, че конкретният продукт е безопасен за Вашето бебе и дете по отношение съдържанието на фталати.
В комплекта
Комплектът съдържа:
  • ръкавичка-дъвкалка
  • чантичка за съхранение
Напишете коментар