Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Globber Колело за баланс Go Bike Duo

Все още без оценка Напишете коментар
169.90лв.
Код на продукта:
4895224402244
SKU: 614-201-2
Производител:
GLOBBER
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Балансиращото колело Globber GO BIKE DUO е с двойно задно колело и подвижна поставка за крака, за чийто монтаж не се изискват инструменти. Задното двойно колело може да се превърне бързо и лесно в единично, веднага щом детето ви придобие сигурност, като само се смени позицията на рамката. Благодарение на тази си функция то може да продължи да се използва, докато малчуганът ви се учи и развива.

Пастелно синьото колело за баланс Globber помага на детето ви да развие всичките основни двигателни умения и да овладее изкуството на балансирането, преди да премине към каране на първото си колело с педали.

Комфортно, регулируемо и супер балансиращо – това колело за баланс за деца на възраст от 2 до 5 години може да се похвали с редица регулируеми функции, като различна височина на седалката и T-образното кормило, което освен това има удобни и издръжливи TPR ергономични дръжки. То позволява да се регулира толкова, колкото е необходимо, за да може детето ви да се чувства удобно при каране.

GO BIKE DUO е оборудвано с 215 мм гуми от EVA пяна. Иновацията при това колело е в ергономичната дръжка на седалката, изработена от TPR материал, и сменящата се рамка. С тях преминаването от един режим в друг става бързо и лесно, а пренасянето на колелото – много по-удобно.

Колелото от тази серия може да бъде открито в модерни цветови комбинации, сред които: балансиращо колело в пастелно син цвят и балансиращо колело в пастелно розов цвят.


Основни характеристики на колело за баланс Globber:

  • Велосипед GO BIKE DUO за деца се предлага с регулируема седалка с 8 височини (по 4 височини за всяка рамка), изработена от мек и удобен полиуретан;
  • T-бар с регулируема височина на 2 нива за максимален комфорт и използваемост;
  • Удобни и издръжливи TPR ергономични дръжки, които предотвратяват плъзгането на ръчичките на вашето дете;
  • Здрава стоманена рамка, която също може да се регулира;
  • Високоустойчиви гуми от EVA пяна, предлагащи издръжливо, спокойно и безопасно каране;
  • Максимално тегло на детето: 20 кг;
  • Налично в различни цветови и пастелни комбинации.
Напишете коментар