GB Бебешка количка Maris Moonglow Fashion Edition beige

GB  Бебешка количка Maris Moonglow Fashion Edition  beige

Бебешка количка GB Maris Moonglow Fashion Edition  beige

Fashion Collection gb Moonglow

Лунно сияние от gb

Открийте Блясъка

 

Брилянтната технология с изрязване в краищата и Висша мода се комбинират, за да създадат произведение на изкуството в областта на дизайна. Мечтание. Преливащи се цветове. Дизайнът на тази gb Fashion Collection смело обединява пълния спектър на модните тенденции с цел да подчертае космополитния начин на живот. Точно тук се срещат високо-технологичен дизайн и блясък. Вдъхновена от очарованието на лунната светлина, новата модна колекция е с фокус върху футуристични блестящи повърхности създаващи усещане за деликатни цветове от дъгата, които се носят по улиците.

 Детска количка Maris Moonglow - от раждането до приблизително 4 години

Детската количка Maris Moonglow може да се ползва като система за пътуване 3-в-1, която предлага изключителна гъвкавост на възможностите чрез  персонализиране на шасито.

Върху него може да слагате класическия Кош за новородено, gb Idan кошница за кола (с включени в комплекта адаптери) и по-късно като луксозна детска количка със седалка в двете посоки на движение.

С компактни размери, с възможност за сгъване с една ръка и напълно легнало положение, както и функция стол за хранене – височината на седалката е направена така, че да пасва на височината на масите за хранене в заведения навън или у дома. 

Допълнителни аксесоари от Модна Колекция Moonglow
- Стилна чанта 
- Бебешко одеалце
- Чувалче

Размери:

В разгънато положение: Дължина/Ширина/Височина 88/54/103.5см;

В сгънато положение: Дължина/Ширина/Височина 37/54/80см.

Тегло: 11.400кг

Подходящо за бебета и новородени до 17кг. /приблизително 4 години/

  • Показвания: 215
  • Код на продукта : 618000009
  • 1,429.00лв.

Тагове: Комбинирана, количка, Комбинирана количка, 518001047, Cybex, Бебешка, количка, Balios, Passion, pink, 518001047, Cybex Бебешка количка Balios S Passion pink 518001047 от dundio.com