Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Game Movil Конструктор със стикери Динозаври 56

Все още без оценка Напишете коментар
28.99лв. 23.19лв.

Спестявате 5.80лв.

Код на продукта:
70_84406
Производител:
Game Movil
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Комплектът включва: 56 цветни части в 4 размера, 2 листа стикери и книжка с инструкции. 4-те модела конструкторни части са с височина 2.35 см и ширина 3.2 см. Дължините им са : 3.2 см, 4.8 см, 6.4 см и 9.6 см
Допълнителни характеристики: Стикерите се залепват за частите, за да се образуват различни картинки при сглобяването им. Продуктът дава възможност чрез подреждане и сглобяване детето да получи различни фигури. Той е направен от висококачествени безвредни материали. Играейки с него детето ще развие креативното мислене, въображението и сръчността си. Конструкторът е опакован в цветна кутия Внимание: Продуктът съдържа части, които детето може да погълне! Произведено в Испания.
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения. Игрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период. Развиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности. Развива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка. Развива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка. Развива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.

Марка: Game Movil
Възраст: 1+ години
Брой елементи: 56 части
Тегло: 0.71 кг
Материал: Висококачествени безвредни материали


Напишете коментар