FirstBIKE RACING Колело за баланс

Все още без оценка Напишете коментар
277.00лв.
Код на продукта:
13101
Производител:
FirstBike
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

Вече и в България детското колело без педали FirstBike!

Създателите на FirstBike са положили много усилия, за да обединят висококачествени материали, олекотена конструкция, функционалност, издръжливост, безопасност, естетичен дизайн и конкурентни цени в това колело за баланс.

FirstBike развива чувството за баланс, двигателните умения, самостоятелността и увереността. Дава възможност на по-малките деца да усвоят карането на колело интуитивно и без страх. Няма нужда от спомагателни гуми, за които изследванията доказват, че са контрапродуктивни и пречат на правилното развитие и поза на детския гръбначен стълб. Балансиращото колело расте с детето ви, докато то не стане напълно готово за велосипед с педали.

С колелото за баланс FirstBike вашето дете ще може да изминава дълги разстояния без да се уморява, защото то е комфортно, леко и маневрено.

Моделът FirstBike Racing е със спирачка и помпащи гуми на световно признатата марка Schwalbe Big Apple, които осигуряват максимално сцеплениенезависимо от настилката.

Предлага се в 2 цвята: червен и зелен.
Височина на седалката: 30.5 – 44.5 см
Тегло: 3,9кг

FirstBike се счита за най-безопасното колело без педали:

 • Високотехнологичната рамка от композитен материал не се драска, не се чупи, не се надува и не може да ръждяса за разлика от металните или дървените рамки. Направена е от изключително лек, здрав и в същото време гъвкав материал.
 • За разлика от стандартната V-образна задна спирачка, уникалната барабанна спирачка е безопасна дори и за малките пръсти.
 • Регулируемата ръчна спирачка SafetyStop осигурява много леко и плавно спиране, а силата на натиска може да се нагласи според вашето дете.
 • Ограничителят на кормилото не позволява пълно завъртане, което спомага за запазване на посоката. Така детето завива плавно и най-важното е, че се избягват лоши падания.
 • Седалката има формата на „седло“, което осигурява максимален комфорт и стабилност. Тя не позволява на детето да се „подхлъзне“ напред, когато се спуска надолу.
 • Калниците предпазват от мръсотия и камъчета.
 • Светлоотразителните стикери дават по-добра видимост в условия на слаба осветеност.
 • Няма никакви остри режещи ръбове или стърчащи винтове.
 • Дръжките на кормилото са сигурни, не се хлъзгат и дават максимален контрол на детето при каране.
 • Основните лагери на колелата са капсуловани и защитени от затлачване с пясък, мръсотия или ситни камъчета. Това осигурява плавното им въртене и дългосрочна експлоатация без нужда от специална поддръжка или подмяна.
 • Лесно регулиране на височината на седалката посредством удобна ръкохватка, без нужда от каквито и да е инструменти. Стандартната височина на седалката е в диапазон: 34.5см – 44.5см, но с помощта на допълнителния комплект за понижаване Lowkit  (закупува се отделно) може да се свали до 30.5см, което позволя колелото за баланс да се използва от още по-ранна възраст (от 22 месеца).

Балансиращите колела FirstBIKE за момичета и момчета правят ученето лесно и забавно, както за децата, така и за техните родители. FirstBike може да се кара дори и върху сняг с помощта на иновативен и ефектен ски комплект (закупува се отделно), който лесно се монтира на мястото на гумите. Допълнително може да закупите и атрактивните аксесоари FirsBike: звънец, кошница, каска, ски и Lowkit.

Неслучайно колелата за баланс FirstВike имат десетки международни награди за дизайн и иновации.

Напишете коментар