Etamine Препарат за почистване на под 1 л

Etamine Препарат за почистване на под 1 л

За почистване на подове и работни повърхности. С аромат на етерично масло портокал. 

За 100 измивания*.

Подходящ за повечето повърхности: керамични плочки, имитация на кожа, ПВЦ, теракота, балатум. За премахване на петна от килими и постелки за къмпинг. 

Инструкции за употреба: 1 капачка = 25ml. Под: Разтворете 10ml в 5l вода. Не е необходимо изплакване. Маси, работни повърхности: Нанесете без да разреждате от препарата върху мокра гъба и почистете повърхността. За повърхности в контакт с храна: изплакнете с чиста вода. За да се намали въздействието върху околната среда, спазвайте препоръчваните дози.

Предпазни мерки: ВНИМАНИЕ: Съществува риск от дразнене на очите. Съдържа лимонен. Може да предизвика алергична реакция. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага с обилно количество вода за няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива. Продължете изплакването. Ако симптомите продължат: незабавно се консултирайте с лекар и покажете опаковката или етикета.
*Според препоръчаната дозировка.

Продуктът не е тестван върху животни.
Съхранение: На сухо и хладно място.

  • Показвания: 109
  • Код на продукта : 017747
  • 17.99лв.

Тагове: Почистващи, перилни, препарати, Почистващи и перилни препарати, 01774, Etamine, Универсален, почистващ, препарат, Etamine Универсален почистващ препарат 1 л от dundio.com