Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Easywalker Детска количка MINI by Stroller- Soho Grey

Все още без оценка Напишете коментар
1,199.00лв.
Код на продукта:
00125671
Производител:
Easywalker
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB


Разходете се със стил в града с детска количка Mini by Easywalker Stroller! 

Проектирана в тясно сътрудничество с MINI на BMW Group, Германия, детска количка MINI ще привлече много погледи! Тази детска количка не се отличава само с ексклузивен дизайн, но и с компактност и лекота -изключително ниско тегло-само 8 кг, - най-леката и стилна детска количка в сегмента на комбинираните колички!

Това е една от малкото бебешки колички, които се сгъват заедно със седалката си и то по най-компактния начин, като има възможност да стои в изправено положение. MINI by Easywalker Stroller е с модерен дизайн, притежава изключителен комфорт и функционалност.

Детска количка MINI by Easywalker Stroller може да бъде в комбинация с кош за новородено, с бебе порт или в комбинация със столче за кола, превръщайки се в Travel system.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА БЕБЕШКА КОЛИЧКА MINI BY EASYWALKER STROLLER:

 • Изключително лека-само 8 кг., супер компактна, за да се събира и в най-малките багажници и маневрена, с въртящи се на 360 градуса предни колела
 • Завива при управление с една ръка без усилие, оптималният размер на колелата преодолява всякакви неравности, а комфорта на бебето е гарантиран.
 • Изключително удобен и функционален кош за новородено (опция), който се сгъва до много компактни размери, а текстилите му се перат при 30 градуса.                                       
 • Удобна широка седалка за периода след шести месец с регулация в 3 позиции и с пълно легнало положение; възможност да се поставя по посока на движението и обратно, допълнителна секция на сенника за защита на детето от слънчевите лъчи и допълнително прозорче за наблюдение на детето. Седалката на MINI by Easywalker Stroller се сгъва заедно със шасито на количката до компактен размер.
 • Възможност за поставяне на по-висока позиция за коша за новородено и седалката за след 6 месец, посредством адаптери (опция).
 • XL сенник с вентилационен отвор. Сенникът може да се регулира в по-висока позиция, както и дръжката на количката
 • Багажното отделение е с много удобен достъп и оптимален размер. Дръжката е с вградени ограничители за поставяне на чантата за майката. Колелата на MINI by  Easywalker Stroller са камерни и не изискват поддръжка, направени са от високоустойчив материал за продължителна употреба.
 • Върху MINI by Easywalker Stroller може да се постави и столче за кола от група 0+ на Cybex, Maxi Cosi, Kiddy, Be Safe, като това става с помощта на адаптери (опция).
 • Тегло: 8 кг

КОМПЛЕКТЪТ НА MINI BY EASYWALKER STROLLER ВКЛЮЧВА:

 • Шаси с четири колела и багажно отделение, седалка за периода 6 месеца +.
Напишете коментар