Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стол за кола ROTARIO EASYGO за деца от 0 до 18 кг (група 0+, I) 360 ° iron

Все още без оценка Напишете коментар
559.00лв.
Код на продукта:
9543221
SKU: 9543221
Производител:
EasyGo
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детско столче за кола EASYGO ROTARIO за деца от 0 до 18 кг (група 0+, I) 360 ° въртене

Столчето за кола EASYGO ROTARIO е безопасно и удобно решение за вашето бебе от раждането до 18 кг. Качеството на продукта се потвърждава от 5 годишната гаранция давана от производителя. Въртенето на 360 ° прави столчето за кола удобно както за вас, така и за вашето бебе. Поставянето на бебе на столче за кола никога не е било толкова лесно. Вградената основа ISOFIX с поддържащ крак прави столчето за кола стабилно, дори когато в него няма бебе. Периода на използване в посока обратна на движението от новороденно до 18 кг е една от най-необходимите характеристики, която е резултат от последните резултати от тестовете за безопасност, които ясно показват, че тази позиция е най-безопасната.
Основни характеристики на столчето за кола EASYGO ROTARIO:
5 години гаранция от производител - ROTARIO е основният модел детска столче за кола за което са сигурни в неговото високо качество. Потвърдено с вътрешни тестове за качество, както и с над 5-годишна история на продажби на пазарите в ЕС.

Позиция обратна на посоката на движение ( RWF) до 18 кг - Позицията, обърната назад, се счита за възможно най-безопасната. Повечето автомобилни седалки, предлагани на пазара, са подходящи в позиция RWF само до 11 или 13 кг на детето. ROTARIO е сертифициран за монтаж в посока обратна на движението до 18 кг, което го прави много уникален.

Монтажа по посока на движение от 9 кг - Можете да използвате ROTARIO за вашето бебе от 9 кг до 18 кг.
Въртене на 360 ° - позицията на столчето за кола ROTARIO може да бъде настроена в една от 4 позиции: в посока обратна на движението, по-посока на движението и двете странични позиции. Конструкцията се върти върху интегрираната основа. 
Въртенето на 360 ° е изключително бързо и лесно. Стола се върти върху интегрираната основа ISOFIX, така че не е нужно да го повдигате, за да промените позицията му. Необходимо е единствено да натиснете един бутон, за да го управлявате. Страничното положение помага за лесното и бързо поставянето на дете на седалката. Тази позиция също така помага за възможности като например по-удобно хранене по време на почивка в колата.
Интегрирана основа ISOFIX - основата ISOFIX с регулируем опорен крак прави връзката по-стабилна, дори ако в столчето за кола няма бебе. Основата прави столчето за кола по-безопасно, тъй като елиминира риска от грешен монтаж.
Странични предпазители - облегалката за глава на столчето за кола е изработена от специален материал.
BULCKE HOLDER - специалните магнезиеви държачи за катарами ще ви помогнат да поставите бебето си в столчето за кола бързо и лесно. Просто притиснете металните катарами на раменните колани към държача за катарамата от двете страни на седалката.
4 позиция на ъгъла на полягане - ъгълът на полягане на столчето за кола може да бъде зададен в 4 позиции, така че лесно ще приспособите столчето си за кола според теглото и размера на вашето бебе. Тази функция ще направи едно дълго пътуване по-удобно за вашето дете.
7 позиции на облегалката за глава - подглавникът има 7 позиции, така че винаги ще регулирате до най-безопасната и удобна позиция. Регулирането е интегрирано с регулиране на височината на предпазния колан, така че не е нужно да се притеснявате за това.
Технически подробности:
- възможност за използване в посока обратна на движението до 18 кг
- модерна столче за кола покриващо групи 0+ (0-13 кг) и I (9-18 кг)
- система ISOFIX (по-лесна инсталация, повече стабилност, повече безопасност)
- иновативна система за въртене на 360 градуса (възможност за завъртане на столчето за кола настрани, докато се поставя дете или се храни)
- отговаря на ECE R44 / 04
- произведен според системата за качество ISO 9001
- 4 позиции на ъгъла на седалката (възможност за преместване на тежестта напред и достигане на удобна позиция за сън)

- 7 позиции за регулиране на височината на облегалката за глава, интегрирани с регулиране на височината на раменните колани
- 5-точкова система от колани
- меки и устойчиви материи 
- специална пяна, за абсорбиране на енергията при евентоален инциндент
- подвижни / перящи се меки части
- мека подложка за малко бебе от меланжов плат
- меки калъфи от висококачествени перфорирани тъкани, осигуряващи циркулация на въздуха

РАЗМЕРИ [cm]:

Височина / дължина / ширина: 59 x 77 x 45
Ширина на седалката: 32
Дължина на седалката: 33
Височина на облегалката: 52

ТЕГЛО [kg]: 13,90
Напишете коментар