Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Detexpol Спален двулицев комплект , бамбук за бебешко креватче (2 части) динозавар

Все още без оценка Напишете коментар
28.90лв.
Код на продукта:
D-3277/A
SKU: D-3277/A
Производител:
Detexpol
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Прекрасно бебешко спално бельо с ефектен и свеж десен в комплект . Спалният комплект е произведен от висококачествена и изключително нежна и фина към кожата материя. Спалното бельо от бамбук става все по-популярно. Хипоалергенният, мек, изключително устойчив на замърсяване, с антибактериални и противогъбични свойства материал дава възможност за добър и комфортен сън. Поради своята абсорбция се препоръчва на хора с прегряване по време на сън.

Спалния комплект изработен от уникална бамбуково-памучна материя е същевременно мека и издръжлива. Предлаганите бамбукови чаршафи са изключително красиви и с отлично качество. Изработена е от уникална материя (50% бамбук, 50% памук), която съчетава антибактериалните и терморегулаторни свойства на бамбука с трайността на памука. Тя е много приятна на допир (наподобява деликатен фланел) - приятно обвива нежната кожа на детето. В допълнение към фантастичната си мекота, бамбуковите постелки са издръжливи и въздушни. Благодарение на забележителните си терморегулиращи свойства, бамбуковото спално бельо е подходящо както за горещите летни нощи, като придава усещане за лекота и прохлада, така и осигурява топло покритие през студените зимни месеци.

Спален комплект Detexpol за бебешко креватче (2 части)

Модел: Еднорог

Комплектът включва:

- плик за юрган 100-135см

- калъфка за възглавници 40 x 60 cm

Спалното бельо е изработено от 50% бамбук, 50% памук.

 Използваното най-висококачествено памучно влакно прави тъканта мека, деликатна и приятна на допир.

Перфектен за подарък!

Продуктът има сертификат Oeko-Tex Standard 100 и положително мнение на Института за майката и детето.

Сертификатът Oeko-Tex Standard 100 гарантира, че материалите, от които е направен продуктът, са тествани за вредност на здравето и че е безвреден, безопасен и нежен за кожата. Струва си да се обърне внимание на това, особено при избора на детски продукти, които трябва да показват изключителна деликатност и да гарантират безопасност за най-малките, елиминирайки риска от алергии или алергии до нула.

Красивите шарки, ярките цветове и високото качество на продукта гарантират удовлетворението и комфорта на съня за всяко дете.

Внимание! Цветовете на снимките могат леко да се различават от действителните.


Напишете коментар