Cybex Чанта за количка Fashion Collection Anna K Space rocket

Cybex Чанта за количка Fashion Collection Anna K Space rocket

Чанта за количка Fashion Collection Anna K Space rocket Cybex

Със Cybex мечтите са големи. Модни фантазии, експериментален дизайн и високи стандарти за качество на материи и произодствен процес – всичко това обединява продуктите с тази марка като доказателство за силно желание за успешен живот. Дизайнът е свеж, необикновен и забавен – ето за това става въпрос при Cybex. Брандъд вижда голям потенциал в работата с млади и обещаващи таланти, като така ги повежда по техния път към звездите.

Anna K издига усещането за мода на ново ниво – независимост и индивидуалност. Тук Cybex е точно на мястото си. Елате с нас на приключение в звездното небе и необятната вселена. Там където планети и галактики се реят отвъд време и пространство в безкраен танц с гравитацията – това е вдъхновението на новата изгряваща звезда Anna K за Cybex колекцията и SPACE ROCKET / Космическа Ракета. Взаимодействието между мекота и сила, усещането да се свиеш в своя пашкул или да изучаваш всичко наоколо – всичко това се вижда и усеща в новите MIOS, PRIAM, YEMA TIE и CLOUD Q. Те се превръщат в космически ракети за малките ловци на мечти и звезди. Всяка разходка навън ще бъде в тяхната лична космическа станция. Обратното броене за излитане започна. Bon Voyage! Free your mind.

Разполага с:
Подложка за повиване;
Термобокс;
Непромокаемо отделение;
Много вътрешни джобове за разпределение на аксесоари.

Лесно може да бъде прикрепена към рамката на Вашата количка PRIAM или MIOS!

Производител Cybex Германия

  • Показвания: 91
  • Код на продукта : 518001427
  • 429.00лв.

Тагове: Чанти, за, количка, Чанти за количка, 518001427, Cybex, Чанта, за, количка, Fashion, Collection, Anna, Space, rocket, Cybex Чанта за количка Fashion Collection Anna K Space rocket от dundio.com