Cybex Столче за кола Aton M I-Size Pepper Black

Cybex Столче за кола Aton M I-Size Pepper Black

Детско столче за кола Aton M i-Size

Модулна Иновация и Стандарти за Безопасност

Aton M i-Size предлага най-новата технология за безопасност. Когато се монтира с база М (купува се отделно), детското столче отговаря на новата Европейска регулация i-Size (ECE R-129), според която пътуването в посока обратна на движението е задължителна за деца под 15 месечна възраст. Aton M i-Size е подходящ за новородени и бебета с височина 45 - 87 см. (макс.13 кг.)

  • Модулна система M-Line
  • Облегалка за глава с 11 позиции за регулиране на височина + вградени водачи на коланите
  • Вградена L.S.P. система
  • Махаща се подложка за сядане
  • Система за пътуване
  • Когато се монтира заедно с база, отговаря на новият Европейски стандарт ECE R-129.

Aton M i-Size предлага махаща се подложка на седалката, която осигурява почти изцяло легнало положение за новородени или недоносени бебета. Заедно с L.S.P. системата и енергоабсорбиращия корпус, концепцията за безопасност предлага защита на бебето. Подглавника се регулира на височина, колана е с меки подложки и XXL сенник.

M-Line Модулна система

Това леко столче за кола отговаря на най-новите стандарти за безопасност и предлага 'family-system' с база М и Sirona M2 i-Size като ще имате една база за две столчета за кола.

1 степенна регулируема позиция по височина облегалка за глава

за перфектна форма

11 степенна регулируема позиция по височина облегалка за глава за перфектна форма и максимална безопасност

11 степенна регулируема позиция по височина облегалка за глава позволява да расте с детето и предлага изключително дълга използваемост.

L.S.P. Система

Линейна защита срещу страничен удар

Линейната защита срещу страничен удар (LSP System) осигурява допълнително 40% безопасност в случай на страничен удар.

Всяка четвърта катастрофа е страничен удар. CYBEX си е поставил задача за създаването на едно наистина безопасно решение за кърмачета, което намалява риска от нараняване. В резултат на оптимизираната система за защита от страната на Aton 3 поглъща енергията на удара на изключително ранен етап и активира LSP система. Благодарение на гъвкавата си структура кошницата за кола поглъща останалата енергия на въздействието. Защитните елементи са странични - може да бъде сгънато на страната, далеч от вратата, или в случай, че столчето за кола се монтира в средата, от двете страни може да се сгъва. Тази техническа подготовка осигурява допълнително 40% за безопасност в случай на страничен удар!
Производител Cybex- Германия

  • Показвания: 132
  • Код на продукта : 518000067
  • 429.00лв.

Тагове: Група, от, 0-13, кг.(0+), Група от 0-13 кг.(0+), 518000067, Cybex, Столче, за, кола, Aton, I-Size, Pepper, Black, Cybex Столче за кола Aton M I-Size Pepper Black от dundio.com