Cybex Детска количка Eezy S Twist-Lavastone Black

Cybex Детска количка  Eezy S Twist-Lavastone Black


Cybex Eezy S Twist - Първа оликотена количка с въртяща се седалка открояваща се от всички други до момента. С великолепния си дизайн и иновативна въртяща се седалка, тя ще бъде една от най-леките колички за 2018 година. Името на тази количка, разбира се, е свързана с нейната страхотна, новаторска функция - въртяща се седалка. Можете да завъртите седалката на 360 градуса, без да я вадите от рамката. Освен това тази количка е много лека и пъргава. 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 

  • Въртенето на 360 градуса е полезно особено за родителите, които не могат да повдигнат тежки неща. Това е идеалното решение за майките, които имат болки в гърба. Вече не трябва се борите с повдигането на седалката. Сега можете лесно да я обърнете чрез завъртане, може да се направи и когато сенникът е разпънат.
  • Седалката е добре подплатена и има 5-точков колан. Също така има и наклон на гръбчето, които осигурява удобно място за спане. Можете да спускате седалката с една ръка, но за да повдигнете, ще трябва да използвате две ръце.
  • Седалката е подходяща за деца до 17 кг. Наистина голям капацитет за такава компактна и лека количка!
  • Тази количка е снабдена със съвместимост със столче за кола, така че Cybex получава Голям плюс. Също така е чудесно, че столчето за кола се прикрепя към рамката, а не към седалката, което помага количката да не се натоварва много. Ако искате да използвате количката Twist за по-дълги разстояния, просто трябва да свалите обикновената седалка и да прикрепите адаптери за столчето за автомобила към рамката.
  • Cybex Eezy S Twist се отличава с лесно сгъване с една ръка и можете да го направите без значение дали седалката е обърната към вас или навън.

  • Показвания: 109
  • Код на продукта : 022278
  • 619.00лв.

Тагове: Бебешки, колички, Бебешки колички, 0222563, Cybex, Детска, количка, Eezy, Manhatan, Grey, Cybex Детска количка Eezy S- Manhatan Grey от dundio.com