Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

CONCORD Столче за кола Reverso Plus i-Size- група 0+ / I

Все още без оценка Напишете коментар
729.00лв.
Код на продукта:
8366
Производител:
Concord
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Столче за кола REVERSO на CONCORD - група 0+ / I, до 105см, възраст до 4г.

Столчето за кола REVERSO отговаря на най-новия стандарт на ЕС за столчета за кола i-Size или обратно на посоката на движение. Най-новата наредба на ЕС налага по-строги изисквания, свързани с безопасността на децата по време на пътуване. Според наредба UN R129 возенето в столче за кола ще трябва да е по посока обратна на движението възможно най-дълго, тъй като тази позиция е най-безопасна за детето. Освен това столчетата ще се монтират в автомобил само посредством Isofix, без коланите на автомобила, отново с цел повишаване на безопасността.

REVERSO е оборудвано с подложка за новородени, която го прави изключително комфортно за най-малките. Подложката се отстранява и така столчето става подходящо за деца с максимална височина 105см. Конструкцията е алуминиева, кръгова, изключително лека, но в същото време изпълнена с висококачествен, здрав, ударо-абсорбиращ материал за максимална зашита. Въртящите се колела позволяват лесно регулиране на наклона на стола в легнала позиция, регулиране на опорния крак към пода, регулиране на облегалката за глава. Мека и дишаща материя. Revero на CONCORD се фиксира изключително лесно, посредством Изофикс система, като червени/зелени индикатори показват неправилен/правилен монтаж. Столчето е с подложка за крачета за допълнителен комфорт, която се регулира автоматично. Фиксира се лесно и бързо в автомобила. Напълно отговаря на най-високите стандарти за качество, столче от ново поколение с награда за иновации, което осигурява максимална защита и комфорт за детето.


Столчето за кола не само осигурява удобство на детето по време на пътуване, но може и да запази живота му при възникване на опасна ситуация или катастрофа. Бъдете отговорни при избора. 

Напишете коментар