Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Комплект шишета за хранене CHICCO Natural Feeling, голям

Все още без оценка Напишете коментар
85.90лв.
Код на продукта:
N0247
SKU: 8058664153701
Производител:
Chicco
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Бебешки комплект за хранене Natural Feeling, подходящ от самото раждане.

Комплектът включва:

2 броя шишета за хранене от 150мл със силиконов биберон 1 капка

2 броя шишета за хранене от 250мл със силиконов биберон с 2 капки

1 брой комбиниран силиконов биберон

1 брой силиконова залъгалка 0-6м

1 брой четка за почистване на шишета

Шишетата за хранене са с с иновативна форма на биберона, която гарантира правилното засмукване, точно като от майчината гърда. Уникален наклонен и заоблен биберон, който е винаги пълен с мляко, което намалява коликите и пази врата на бебето в правилна позиция.

Биберонът е от мек силикон с широка основа, подпомага естественото засмукване и прави лесен прехода между гърдата и бутилка. Той е с двойна анти-коликова система, подпомагаща предотвратяването на поемане на въздуха, което предпазва бебето от газове и рефлукс.

Шишетата за хранене са с широк отвор за лесно пълнене и почистване. Не съдържат бисфенол А ( ВРА ). Комбинираният силиконов биберон е удължен, за да подкрепя естествените движения при сучене. Той е с вътрешни вертикални бразди - бебето суче лесно без биберонът да се свива напълно. Има и флексори в основата, които осигуряват гъвкавостта и еластичността на биберона, като пресъздават движението по време на кърмене. Подходящ за бебета над 4 месеца.

Силиконовата залъгалка Physio Soft е идеална и за през деня, и за през нощта. Тя е с широка основа, която пасва комфортно на бебето и има вентилационни отвори, които предотвратяват събирането на слюнка.

Четката за почистване на шишета е с дълга дръжка, за да достигнете лесно до дънотот на шишето.

Напишете коментар