Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

BeSafe столче за кола iZi Modular X1 i-Size Sea Green Melange

Все още без оценка Напишете коментар
800.00лв. 680.00лв.

Спестявате 120.00лв.

Код на продукта:
11008691-SeaGreenM
SKU: 11008691-SeaGreenM
Производител:
BeSafe
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

BeSafe iZi Modular X1 i-Size е обновената версия на функционалната детска седалка iZi Modular i-Size и също като нея се монтира посредством изофикс база iZi Modular i-Size, която се предлага отделно.

Също като своят предшественик Besafe iZi Modular X1 i-Size позволява на Вашето дете да пътува обратно на движението (rear facing) или в посока на движението до 4 годишна възраст. Детските седалки с монтаж обратно на посоката на движение осигуряват 5 пъти по-висока безопасност от столчетата за коли с монтаж в посока на движението.

BeSafe iZi Modular X1 i-Size е столче за кола предназначено за деца с с ръст от 61 до 105см. с възможност за монтаж обратно на движението от 61 до 105 см. (приблизително от 6 месеца до 4 години) и в посока на движението от 88 до 105см. (приблизително от 15 месеца до 4 години).

Важно: за монтаж на BeSafe iZi Modular X1 i-Size в автомобила е необходимо да разполагате с BeSafe iZi Modular IsoFix база която се предлага отделно.

BeSafe iZi Modular X1 i-Size разполага с 3 нови функции:

1. Dynamic Force Absorber ™ - новата система на облегалката за глава издига защитата при страничен удар на ново ниво
2. Допълнителната защита при страничен удар SIP + вече е проектирана с плъзгаща се конструкция за бързо и сигурно прикрепване към столчето за кола.
3. Ergo-Move Shoulder Pads ™ са разработени въз основа на проучванията на специалистите от немската асоциация AGR, занимаваща се превенция и правилно развитие на гърба и предоставят на детето допълнително пространство за движение за ръцете.

 Съвременни иновации за максимална безопасност:

 • Вградена защита при страничен удар (SIP) в черупката на столчето за кола
 • Допълнителна защита при страничен удар (SIP +), която лесно се плъзга и прикрепя към детската седалка
 • Защитаваща и мека облегалката за глава с иновативната система Dynamic Force Absorber ™
 • Одобрен в съответствие с най-новият регламент на ООН, R129 (i-Size)
 • Позволява на децата да пътуват 5 пъти по-безопасно поставено обратно на движението до около 4-годишна възраст  

Комфорт, който се адаптира и расте с детето

 • Ergo-Move Shoulder Pads™ - раменните подложки дават на детето повече свобода на движение за ръцете
 • Регулиране в 3 степени на мястото за крачета, за допълнително пространство при по-дълги пътувания.
 • Two-Fit Cushions™ система от две възглавнички, за максимален комфорт и индивидуална настройка за всяко дете
 • Регулируема облегалка за глава с 10 позиции, за да расте с детето
 • Отличен въздушен поток през вентилационната система отзад
 • Регулиране на височината на облегалката за глава и коланите с едно действие
 • Висококачествени материали

besafe izi modular

BeSafe iZi Modular i-Size разполага със система за регулиране на наклона която осигурява отлична позиция за сън и почивка.

Удобно ежедневно ползване от родителите

 • Magnetic Belt Assistants™ - магнитните колан правят лесно поставянето и изваждането на детето от седалката
 • Лесно инсталиране с едно щракване посредством isofix базата iZi Modular i-Size
 • Регулируеми позиции за сън и почивка, дори след инсталирането
 • Лесно преместване между автомобилите, благодарение на това, че столчето за кола е отделно от isofix основата
 • Оптични и звукови индикатори за правилен монтаж
 • Заключващите се ISOfix рамена на isofix базата позволяват достигането до ISOfix точки за монтаж, разположени по - дълбоко в автомобилните седалки

 

Акцент # 1: Dynamic Force Absorber ™

Внимателна защита, която действа като батут

Благодарение на Dynamic Force Absorber ™, iZi Modular X1 i-Size разполага с новото и най-модерно решение в облегалката за глава, което осигурява оптимална защита за най-уязвимите части от тялото на детето. Облегалката за главата е изработена от специални материали и представлява конструкция от различни гъвкави зони, които оптимално поглъщат силите при страничен удар чрез огъване във вътрешната зона, като същевременно остават по-твърди във външните зони.

Акцент # 2: Инсталиране с едно щракване върху ISOfix базата

С възможност за регулиране на пространството за краката

iZi Modular i-Size ISOfix базата разполага с възможност за регулиране на пространството за крачета. Регулируемата предна скоба може да осигури повече място за краката, когато детето е по - голямо и съответно да позволи столчето за кола да заема по - малко място в автомобила, когато детето все още е малко.
Възможността да отделите столчето за кола от ISOfix базата ви позволява, не само да използвате същата база и за друга детска седалка за кола от концепцията iZi Modular, но също така можете лесно да премесвате столчето за кола и ISOfix базата между колите за секунди.

Акцент # 3: Ergo-Move Shoulder Pads ™

Пространство за повече движение

Въз основа на препоръките на немската асоциация AGR (Aktion Gesunder Rücken), занимаваща се превенция и правилно развитие на гърба, ние разработихме нашите нови меки и удобни подложки Ergo-Move Shoulder Pads ™. Те имат по-тънък дизайн и допълнителна извивка, където са раменете на детето, което дава на детето допълнително пространство за движение за ръцете му.

Акцент # 4: Two-Fit Cushion ™

Комфорт за всяка възраст

Състояща се от две отделни части, изработена от мек материал и в същото време осигуряваща нужната подкрепа, подложката Two-Fit Cushions™ позолява да я приспособите така, че да се осигури
максимален комфорт за всяко едно дете. Two-Fit Cushions™ осигурява на малките деца допълнителна мекота и стабилност, при преминаването от столче за кола за новородено, към столче за по-големи деца.
Двете независими части на подложката, които могат да бъдат отстранявани по отделно, позволяват на родителите да регулират позицията за седене и положението на колана оптимално спрямо детето си.
Препоръчително е възглавница wo-Fit Cushions™ да бъде отстранена, когато детето навърши 2 годишна възраст, но разбира се, тя може да бъде отстранена по-рано или да остане до по-късно, в зависимост от ръста на детето.

BeSafe iZi modular system

Новата модулна концепция BeSafe Modular расте с детето

Новата модулна система придвижда на iZi Modular i-Size Isofix базата предназначена за монтаж на iZi Modular X1 i-Size  да се монтира и BeSafe iZi Go X1 Modular i-Size - столче за кола, предназначено за деца с ръст от 40 до 75см. (приблизително от раждането до 12 месеца), осигуряващо максимална безопасност за първите месеци след раждането  

 

Напишете коментар