BeSafe столче за кола iZi Modular i-Size 08 Ocean Melange + iZi Modular IsoFix база

Все още без оценка Напишете коментар
1,240.00лв.
Код на продукта:
BS580008
Производител:
BeSafe
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

BeSafe iZi Modular i-Size е столче за кола предназначено за деца с с ръст от 61 до 105см. с възможност за монтаж обратно на движението от 61 до 105 см. (приблизително от 6 месеца до 4 години) и в посока на движението от 88 до 105см. (приблизително от 15 месеца до 4 години)

Столче за кола BeSafe iZi Modular i-Size се монтира в автомобил посредством ISoFix база - iZi Modular IsoFix Base.

BeSafe iZi Modular IsoFix базата е снабдена с механично закрепване намалява риска от погрешна инсталация и подобрява безопасността при страничен удар. Визуална и звукова сигнализация гарантират винаги правилен монтаж.   

Базата е оборудвана с регулируем на височина опорен крак, който абсорбира удъра между базата и шасито на автомобила и регулируема предна скоба. 
Когато столчето за кола BeSafe iZi Modular i-Size е монтирано обратно на движението, посредством регулируемата предна скоба може да регулирате разстоянието между облегалката на автомобила и столчето за кола в зависимост от ръстта и нуждите на детето. 
Регулируемата предна скоба може да осигури повече място за краката, когато детето е по - голямо и съответно да позволи столчето за кола да заема по - малко място в автомобила, когато детето все още е малко.

Функции:

  • Изключително лесна инсталация на IsoFix базата в автомобила
  • Регулируема по височина подова опора
  • Регулируема предна скоба която позволява да осигурите повече място за краката на детето, когато столчето BeSafe iZi Modular I-Size е монтирано обратно на движението
  • Дълъг период на употреба. Ползва се в комбинация с два стола, от раждането до 4 години
  • Минимизира рискът от неправилен монтаж
  • Звукова и цветова индикация за правилен монтаж 

Когато столчето за кола BeSafe iZi Modular i-Size е монтирано обратно на движението, посредством регулируемата предна скоба може да регулирате разстоянието между облегалката на автомобила и столчето за кола в зависимост от ръстта и нуждите на детето. 

Регулируемата предна скоба може да осигури повече място за краката, когато детето е по - голямо и съответно да позволи столчето за кола да заема по - малко място в автомобила, когато детето все още е малко.

 Максимална безопасност

BeSafe iZi Modular i-Size е с отлични показатели на краш - тестовете и отговаря на строгите критерии на UN R129 (i-Size) за защита при страничен удар.

Допълнителната странична защита SIP+, която се поставя на детската седалка, от страната на вратата на автомобила повишава безопасността при страничен удар в случай на злополука. Поставянето на допълнителната странична защита SIP+ става лесно и бързо само с един клик.

SIP+ редуцура силата на удара при странична злополука с 20%

 

 Максимален комфорт за бебето

Комфортът за детето е осигурен от регулиращият се в 10 положения по височина подглавник и удобната и мека подложка. Удобната магнитна система придържа коланите на стола за кола встрани за по - лесно поставяне и изваждане на детето в/от детската седалка. 

besafe izi modular

BeSafe iZi Modular i-Size разполага със система за регулиране на наклона която осигурява отлична позиция за сън и почивка.

izi modular i-size

 

Функции: 

 1. Може да бъде монтиран както обратно на движението, така и в посока на движението.

 2. Регулируем по височина подглавник в 10 положения

 3. Регулируема предна скоба която дава възможност да осигурите повече място за краката на детето, когато то е голямо и възможност столчето да е по - компактно, когато детето все още е малко

 4. Магнитна система която държи коланите далеч от детето, за по - лесно поставяне и изваждане от столчето

 5. Катарамата за коланите е в удобна за поставяне на детето позиция.

 6. Опорен крак със звукова аларма гарантираща правилен монтаж

 7. Комфорт за вашето малко дете, осигурен от меките и удобни подложки

BeSafe iZi Modular i-Size отговаря и е одобрен в съответствие с най - новият стандарт при детските седалки R129 (i-Size), което гарантира максимална безопасност.

Материите от които е изработена тапицерията са висококачествени и са преминали изпитания и отговарят на изискванията по отношение наличието на вредни вещества и химикали. 

 

BeSafe iZi modular system

 Новата модулна концепция BeSafe Modular расте с детето

Новата модулна система придвижда на iZi Modular i-Size Isofix базата предназначена за монтаж на iZi Modular i-Size  да се монтира и BeSafe iZi Go Modular i-Size - столче за кола, предназначено за деца с ръст от 40 до 75см. (приблизително от раждането до 12 месеца), осигуряващо максимална безопасност за първите месеци след раждането  

izi modular i-size award


Напишете коментар