Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

BeSafe столче за кола iZi Flex FIX i-Size Anthracite Mesh

Все още без оценка Напишете коментар
760.00лв.
Код на продукта:
BS10010200-AnthraMesh-Std
Производител:
BeSafe
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

BeSafe iZi Flex FIX i-Size е столче за кола предназначено за деца с ръст от 100 до 150см. (приблизително от 4 до 12 години) с възможност за монтаж посредством фиксираща система IsoFix. 

BeSafe са приели най-новите изисквания UN R129 за безопасност като пускат на пазара единствената бустерна седалка с висока облегалка, отговаряща наBeSafe iZi Flex FIX i-Size е наградена с Kind + Jugend Innovation Award в категория "World of Travelling Kids". най-високите стандарти. Тя осигурява значително високо ниво на безопасност по време на път като се предпазват главата и тялото на детето. BeSafe iZi Flex FIX i-Size е наградена с Kind + Jugend Innovation Award в категория "World of Travelling Kids".

Към бустерната седалка има:

 1. странична защита SIP+
 2. мека подложка за предпазване на брадичката и гърдите

Безопасност
Новата бустерна седалка е снабдена с иновативна модулна система, която осигурява максимална защита, съобразена с последните изисквания UN R129-02. Двете странични защити могат да се отстраняват в зависимост от Вашите нужди. В автомобил с триместна задна седалка може да поберете 3 седалки BeSafe iZi Flex FIX i-Size.

Седалката е тествана и одобрена в съответсвие с UN R129 без допълнителна странична защита от страната на вратата. Въпреки това, BeSafe добавят SIP+, тъй като тя подобрява защитата, като значително редуцира натоварването върху детето от евентуален инцидент при страничен удар. Използва се от страната до вратата на автомобила.

Сгъваемият, меко подплатен, водач е вдъхновен от автомобилния колан за бременни BeSafe. Това допълнение към бустерната седалка предотвратява изхлузване като се гарантира правилното позициониране на колана при евентуален инцидент. Мекият сгъваем водач е снабден с магнит, който осигурява лесно и бързо поставяне/отстраняване на колана. 

 • Одобрена в съответсвие с най-новите изисквания UN R129-02
 • Pad+ създадена, за да предпазва брадичката и гърдите на детето
 • Заключена позиция за монтаж с ISOfix
 • Допълнителна странична защита SIP+
 • Водачи в областта на раменете и бедрата за правилно насочвне на автомобилния колан

Комфорт

Наклонът за сън и почивка може да се регулира в две положение, посредством дръжките разположени от двете страни на детската седалка. Те позволяват детето само да регулира столчето за кола в удобна за него позиция.
Свободно стоящата облегалка позволява наклонът да е съобразен с наклона на автомобилната седалка и в автомобилите с регулируеми задни седалки, положението за почивка е повече от перфектно.

Височината на бустетрната седалка се регулира лесно от 100 до 150 см. чрез бутоните двете страни на облегалката. 

Подглавникът с V-форма поддържа главата по време на сън, а също така осигурява и видимост настрани. Може да бъде комбинирана и с подглавника на автомобилната седалка.

 • Подглавник, проектиран за странична видимост и подкрепа по време на сън
 • Pad+ меко подплатена подлoжка за автомобилния колан
 • Възможност за регулиране на наклона
 • Интегрирана дръжка за лесно пренасяне

Peak Mesh – комфортен като летен бриз

Peak Mesh е нов текстил с 3D въздухо-пропусклива структура за още по-удобни пътувания.
Тъканта BeSafe Mesh има 3D структура и слоеве, които позволяват на въздуха да циркулира между тях . По този начин, докато въздухът тече между слоевете, топлината и влажността се намаляват, което прави пътуването по-приятно и комфортно.
Тази материя се предлага в цвят „Peak“, средно сив цветен тон, който също има своята функция: намалява абсорбцията на топлина и има първокласно покритие.

BeSafe Peak Mesh

Напишете коментар