• Bambinex КОМПЛЕКТ БАМБУКОВА СТРЕЧ ПЕЛЕНА-ГАЩИЧКИ + ПОПИВАЩА ПОДЛОЖКА ЕКРЮ РАЗМЕР 2, 2 БРОЯ

Bambinex КОМПЛЕКТ БАМБУКОВА СТРЕЧ ПЕЛЕНА-ГАЩИЧКИ + ПОПИВАЩА ПОДЛОЖКА ЕКРЮ РАЗМЕР 2, 2 БРОЯ

Все още без оценка Напишете коментар
64.00лв.
Код на продукта:
BB00155
Производител:
Bambinex
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Бамбукова пелена + попиваща подложка - Bambinex

 

Пелени от бамбук

Пелените осигуряват допълнителна защита и са ластични на крачетата и на кръста за плътно прилепване и предпазване от изтичания. Велкро-лепенките могат да се нагласят, така че пелената да пасне точно на бебето. Абсорбиращата тъкан се състои от 90% бамбукови нишки и 10% полиестер.

Универсален размер: Bambinex бамбукови пелени универсален размер могат да бъдат използвани от раждане до приучаване към гърне. Едно много икономично решение.

Използва се в комбинация с универсални непромокаеми гащички, но могат да се използват и без (за практикуващите естествена бебешка хигиена, например, или за по-голяма проветряемост при чувствителна кожа). Те са задължителни през нощта, при пътуване или гости. При останалите случаи не винаги е нужно да слагате непромокаемите гащички, освен ако бебето ви не се подмокря често.

Продуктите на Bambinex са изработени от естествени бамбукови нишки. Бамбукът се отглежда лесно и расте бързо без помощта на пестициди и торове. Не изтощава почвата. Един наистина вълшебен продукт...

Притежава естествени противобактериални и анти-алергични свойства

Той е изключително мек и има лечебни свойства.

Абсорбира до 70-80% повече от памука.

Съхне с 20% по-бързо.

Бамбукът запазва уникалните си качества дори след честа употреба и пране. Влагоабсорбиращите му свойства дори се увеличават при повече изпирания.

Как се използва многократната пелена?

В пълния си комплект многократната бамбукова пелена се състои от 4 части: непромокаеми полиуретанови гащички, вътрешна бамбукова пелена, попиваща бамбукова подложка, абсорбираща хартия.

a) Непромокаеми гащички: задължителни през нощта, при пътуване или гости. При останалите случаи не винаги е нужно да слагате непромокаемите гащички, освен ако бебето ви не се подмокря често.

b&c) Вътрешната пелена и попиващата подложка са направени от бамбукова прежда и се използват заедно за постигане на максимално попиваемост. Попиващата подложка трябва да абсорбира повечето влага, като пелената остава относително чиста. 

d) Абсорбиращата хартия е целулозна хартия, която първа абсорбира течностите и твърдите вещества.

 

 

Следвайте следните инструкции, когато сменяте пелената на бебето си.

- Разгънете непромокаемите гащички.

- Поставете бамбуковата вътрешна пелена върху тях.

- Поставете подложката вътре в пелената (за момче - сгъвате на две; за момиче - не прегъвате).

- Поставете абсорбираща хартия върху попиващата подложка. Прегънете на две или на три в зависимост от теглото на бебето ви.

- Поставете бебето върху пелената. Проверете дали правилно сте го „позиционирали”. Закопчайте пелената с помощта на велкро-лепенките. Уверете се, че пелената пасва добре около крачетата и на кръста. BAMBINEX избраха този вид закопчаване, защото може да бъде удобно при всички етапи на растеж на детето ви.

- Закопчайте непромокаемите гащички. Обърнете специално внимание на крачетата и на кръста. Уверете се, че не стърчи парче от вътрешната пелена, за да избегнете протичане. BAMBINEX непромокаемите гащички са с висока талия, която помага за доброто напасване на пелената.

 

ВЪНШНИ НЕПРОМОКАЕМИ ГАЩИЧКИ - не са включени в комплекта:

 

КОПЧЕНЦА ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА РАЗМЕРА.

СЪСТАВ: 100% МИКРОФИБЪРНО ПОЛИЕСТЕРНО ЖАРСЕ, 100% ЛАМИНИРАНА ПОЛИУРЕТАНОВА МЕМБРАНА

Напишете коментар