Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

BabySteps бебешко легло-люлка Ecru

Все още без оценка Напишете коментар
186.90лв.
Код на продукта:
5908220480105
SKU: 5908220480105
Производител:
BabySteps
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

BabySteps непрекъснато проучва нуждите на най-взискателните си клиенти, които са деца. С желание им осигурява възможно най-доброто развитие, като непрекъснато разширява знанията си и подобрява предлагането си с иновативни

решения. Този път, желаейки да съчетаете успокояващия ефект на люлеенето с безопасен и дълбок сън, предлага окачена люлка NewBorn Swing в красиви цветове. Това е решение, което не само подпомага интелектуалното и емоционалното развитие на детето, но изглежда уникално във всеки интериор, като същевременно носи момент на почивка на уморените родители.


Вътрешни размери: +/- 80х40х32см

Възраст на детето: 0-6 месеца (използвайте само под наблюдение на възрастен)

Натоварване: 15 кг

Защо люлеенето е толкова важно?


Две думи, които описват нашата люлка: близост и спокоен сън!


Люлеенето е тихо, редовно движение, което бебето ви свързва с пренаталната активност. Ето защо има успокояващ ефект върху благосъстоянието на детето и правилното му развитие. Благодарение на хармоничното люлеене бебето придобива по-голяма информираност за тялото и сетивата си. Той укрепва мускулите, координира движенията и придобива по-бързи двигателни умения, отговорни за чувството за баланс. Изследванията показват също, че люлеенето има благоприятен ефект върху развитието на речта и слуховото възприятие при много деца.

Люлката NewBorn Swing ще успокои емоциите ви.


Залюлеите най-скъпото си съкровище с нас!


Като поставите бебето си в окачената люлка BabySteps, можете да сте сигурни в неговата безопасност. Полски контрол на качеството на всеки етап от създаването и сертифицираните материали, използвани за производството на люлката, гарантират издръжливост, надеждност и деликатност. В допълнение, перфектните пропорции и висококачествените, естествени материали създават приятелска и топла среда за всяко бебе и приятна текстура и мека тапицерия, в комбинация с нежно люлеене, те дават възможност за бързо успокояване и приспиване на бебето, което често се отразява благоприятно на благосъстоянието на уморените родители.


Окачената люлка BabySteps е не само изключителна функционалност. Това е и уникална естетика на изработка с внимание към всеки детайл. Прикрепена към тавана, тя ще изглежда страхотно както в детската стая, така и в хола, придавайки му чар и невероятна грация. Освен това красив, ватиран материал в комбинация с дървени елементи ще привлече вниманието на всички и ще внесе малко модерност в интериора.

Тагове:

Напишете коментар