BABYMIX МУЗИКАЛНА РИБКА-ПИАНО

BABYMIX МУЗИКАЛНА РИБКА-ПИАНО

Ярката риба е интересна музикална играчка и в същото време детска чесалка за първите зъби. Многофункционалната играчка ви позволява да я използвате на различни етапи от развитието на детето.

 

Първо, играчката ще представлява интерес за бебето като дрънкалка под формата на весела риба. Върху държача с форма на рибна перка има подвижни релефни пръстени, които създават шумови ефекти, когато се разклащат. Пръстените служат за развиване на чувство за докосване, независими движения, двигателни умения на двете ръце и движение на пръстите. Когато докосва пръстените ,те се преместват от единия край на държача до другия.Бебето се концентрира, наблюдава и има желание да повтаря действието.

 

По време на периода на никнене на зъби, рибата ще помогне на бебето! Меката опашка и перка с релефна повърхност са идеални за масажиране на венците.

 

На малката риба детето ще забележи или случайно ще открие многоцветни бутони, които работят в два режима. В първия режим, петте бутона действат като клавиши за пиано. Във втория режим всеки бутон активира своя забавна мелодия, когато се натисне. Бебето бързо ще се научи как да избира любимите мелодии и да ги изпее след рибата! Музиката развива усещане за ритъм, музикално ухо, памет и въображение.

 

Възраст:3+ Месеца 

  • Показвания: 160
  • Код на продукта : BM0698
  • 8.40лв.

Тагове: Гризалки, дрънкалки, Гризалки и дрънкалки, BM14444DG, BABYMIX, ГРИЗАЛКА, ГЕЛ, КУЧЕ, BABYMIX ГРИЗАЛКА С ГЕЛ КУЧЕ от dundio.com