Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Бебешка хавлия babyFEHN Дино Happy Dino, 80 х 80 см

Все още без оценка Напишете коментар
39.90лв.
Код на продукта:
2635114
SKU: 4001998051223
Производител:
babyFehn
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

babyFEHN - Бебешка хавлия Дино Happy Dino, 80 х 80 см

За сладки динозаври и огнедишащи вулкани! В света на динозаврите, изработени от ярко зелено кадифе, динозавърът Диего и неговият приятел Армадо канят бебето на игриви приключения между огнедишащи вулкани. Happy Dino се фокусира върху три неща: супер меко, модно, фино кадифе, динозавър и зелен цвят. Дружелюбният динозавър Диего е водещата фигура в цялата колекция. Навсякъде около Диего се набръчква, трака и скърца, вулканите бълват огън и динозаврите танцуват щастливо на нежни мелодии. От топката за хващане до музикалните играчки, от килимчето за 3D активност до уютната нощна лампа - всичките продукти гарантират многостранно забавление при игра и насърчаване, подходящо за възрастта на децата.

  • Пончо за къпане от хавлиени ленти със сладък динозавър за приятно къпане, за бебета и малки деца 0м+;
  • Абсорбиращата бебешка кърпа с качулка и симпатична апликация на динозавър приканва към гушкане след къпане – с нея бебетата са топло завити и защитени от студ и течение;
  • Пухкавата кърпа за баня в меко зелено гарантира забавление след банята: малките могат да се сгушат на сигурно в кърпата с размери 80 x 80 см - сладката качулка поддържа главата топла!
  • Ежедневната употреба и честото пране не могат да навредят на пухкавата хавлиена кърпа от абсорбиращ материал;
  • Хавлиената кърпа с качулка в практичен размер може лесно да се закачи да изсъхне с малката халка - кърпата може да се пере в пералня на 60°C.
Напишете коментар