Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Avionaut Glider Royal столче за кола 9-25 кг L.02 сиво IsoFix

Все още без оценка Напишете коментар
429.00лв.
Код на продукта:
L.02
Производител:
Avionaut
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Avionaut Glider  е столче за кола предназначено за деца, с допустимо тегло от 9 до 25 килограма. Столчето за кола Avionaut Glider е произведено и сертифицирано в Европа под стандарта ECE R44/04.

Детските столчета Avionaut се разработват под ръководството и тясното сътрудничество на специалисти с богат опит в авиационната индустрия. Основната цел на производителя е да се направи едно наистина сигурно и безопасно столче за кола. Avionaut Glider освен безопасно е и много удобно, ергономично и в крачка с нуждите на вашето дете. Материалите от които е изработено столчето за кола е от вида „твърда черупка - мек интериор". Всяко едно столче е направено от много твърд и устойчив материал, осигуряващ максимална защите при евентуален инцидент. Вътрешната облицовка на детското столче за кола Avionaut е изработено от полипропилен EPP, които има способността да поеме всички удари, на които може да бъде изложено вашето дете. Столчето за кола Avionaut Glider, както и всички други продукти с марка „Avionaut” са произведени в Европeйския съюз, а тяхната изработка е подложена на непрекъснат контрол на качеството.

Основните предимства на столчетата Avionaut са следните:

- Лесно регулиране на облегалката

- Изработената от полиуретанова пяна облегалка осигурява комфорт и удобство при използване, не натоварва врата на детето

- Допълнителна странична защита 

- За допълнителна стабилност на столчето са разположени обтегачи за предпазния колан на автомобила

- Лесен монтаж в автомобила

- Лесно почистване на материалите

- Разнообразни цветове на подложките 

Напишете коментар