Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Avent Ръчна помпа за изцежане Natural Motion

Все още без оценка Напишете коментар
99.00лв. 74.25лв.

Спестявате 24.75лв.

Код на продукта:
8710103943969
SKU: 8710103943969
Производител:
Philips Avent
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Ръчната помпа за кърма дава на майките три основни предимства:

1. По-ефективно изцеждане на кърма, тъй като помпата комбинира вакуум и стимулация, точно както бебето. Тази комбинация от изцеждане и масаж помага за по-бързо потичане на кърмата /в сравнение с досегашната гама помпи и ключови конкуренти/

2. Персонализирано нежно изживяване, благодарение на мек силиконов уплътнител, който се адаптира към размера и пасва на всяка гърда /99,98%/

3. Свободата да се изцежда удобно навсякъде и по всяко време

Тенденции:

• Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебета по най-добрия начин.

• Кърменето може да бъде предизвикателство, но майките все още искат да дават кърма на своите бебета поне 6 месеца (варира в зависимост от пазара) 

Нов дизайн с иновативна технология Natural Motion.

Силиконовият уплътнител, вдъхновен от уникалния начин по който бебето суче, подпомага потичането на кърма и намалява общото време на изцеждане. Мекият силиконов уплътнител се адаптира, както към размера, така и към формата на гърдите /пасва на 99,98 % от размерите на зърната до 30mm/. Помпата е компактна и лека, което я прави лесна за съхранение и транспортиране, идеална за изцеждане в движение.

Контрол на потока посредством дръжката.

Майките могат да персонализират и регулират ритъма на изцеждане и засмукването с помощта на дръжката и според техния комфорт и поток на мляко.

Удобна позиция на тялото без нужда от навеждане напред.

Лесно почистване – тъй като има само няколко части тази ръчна помпа е лесна за сглобяване, използване и почистване , use and clean.

Иновации

Вдъхновена от бебето. Адаптира се към майката.

Що се отнася до изцеждането на мляко, най-добре с това се справя бебето.

Уникалната комбинация от всмукване и натиск върху зърната стимулира бързия поток на млякото и с времето гърдите произвеждат повече кърма. Ето защо разработихме технологията Natural Motion, създадена да имитира бебето по време на сучене, за да даде възможност за естествено отделяне на мляко и да помогне за изцеждането на повече кърма за по-кратко време.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА:

Помпа за изцеждане с уплътнител,

1 бр. основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване,

1 бр. Шише Philips AVENT Natural 125 мл ,

2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба,

1 бр. запечатващ диск, 

Инструкция за употреба.

Съобразен с EN 14350 и директива на ЕС 2011/8/EU

Напишете коментар