Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Кукла бебе с дрешки Чикита Asi Bomboncin

Кукла бебе с дрешки Чикита Asi Bomboncin

Все още без оценка Напишете коментар
54.90лв.
Код на продукта:
0116400
SKU: 0116400
Производител:
Asi dolls
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Търсите красиво и качествено бебе за Вашето момиченце?
Искате куклата да е малка, за да я носи Вашата принцеса навсякъде?

Куклата Чикита от серията Bomboncin на испанската компания Asi е малко сладко бебе с височина 20 см, то има къса руса коса с бретон.
Професионалистите от Asi са възпроизвели изразителни черти на лицето, трапчинки на юмруците и гънки на коленете. Розовите й бузки добавят още чар. Тези детайли правят куклата да изглежда като реалистично дете.

Чикита има сини очи, които не се затварят. Цялата кукла е изработена от деликатен, много мек и приятен на допир винил, поради което е идеална за къпане. Вашето момиченце може да я изкъпе във ваната или да си поиграе с нея. В допълнение, куклата има подвижни ръце, крака и глава, благодарение на които лесно заема различни позиции.

Всичко, което трябва да направите, е леко да огънете краката на куклата и ще видите как тя може да седи независимо и много стабилна. Подобна позиция ще улесни и къпането за малка Чики.

Куклата Bomboncin е облечена в рокля, украсена с цветя. Дрехите се закопчават с велкро, така че лесно могат да бъдат събличани и обличани. Така играта на обличане става още по-интересна. Комплектът е завършен с шапка на цветя, с дантели.
Всички дрехи и аксесоари на куклата са включени в цената.

Куклата е опакована в розова, брандирана кутия с логото на производителя. Кутията е декорирана и не е нужно да се притеснявате за различно опаковане като подарък. Розовата картонена кутия може да се използва и като бебешко креватче. Малката кукла от серията Bomboncin може да бъде подарък за всеки повод. Докато играе с кукли, малките момичета ще се учат на отговорност и грижа за другите.

Куклата привлича вниманието и на колекционери и любители на кукли.

Комплектът съдържа:
кукла Чики - 20 см;
рокля на цветя;
мрежести гащички;
шапка;
красива подаръчна кутия.

Испанската марка Asi е специализирана в производството на кукли, изработени от висококачествени материали. Продуктите имат всички CE сертификати за безопасност. Куклите са изработени в Испания, обмислени във всеки детайл и качествено изработени, те ще осигурят много часове забавна игра.

Куклата се препоръчва за деца над 3 години.

Размер на опаковката: 23,5 x 13,5 x 8 см
Височина на куклата: 20 см.
Страна на произход: Испания


От съображения за безопасност играчката е предназначена за игра на деца на възраст от 3 години.

Напишете коментар