Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

  • Alecto Детектор за въглероден оксид CO

Alecto Детектор за въглероден оксид CO

Все още без оценка Напишете коментар
78.99лв.
Код на продукта:
COA-28
Производител:
Alecto
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детектор за въглероден оксид CO Alecto

Електрохимичен принцип на измерване

Аларма със сила над 85 db при опасни нива на въглероден оксид

Осветен LCD дисплей

Показва стойността на CO и температурата в ° C. Ако стойността на CO е под 25ppm, тогава температурата и CO се визуализират редувайки се.

LED индикация: нормално / грешка / аларма

Индикатор за нивото на батерията

Предупредителна индикация за слаба батерия

Бутона тест и автоматично нулиране

Памет:

Максимално измерена стойност на CO

CO средна стойност от последните 24 часа

 Комплекта включва: детектор за въглероден оксид, 3x 1.5V AA LR6 алкални батерии, винтове и дюбели за лесен и бърз монтаж. Всичко необходимо за монтаж и включване веднага.

 Oписание:

Надежден детектор за въглероден оксид CO, който се поставя лесно и има силна аларма.

 Повечето домове са добре изолирани, което спестява много енергия и разходи в осигуряването на прохлада / топлина в дома през всеки сезон. Всичко това е много хубаво, но има и един друг аспект върху, който трябва да се помисли, а това е рискът от отделяне на въглероден оксид, който няма къде да отиде. Противно на това, което хората мислят, въглероден оксид се отделя не само от старите котли. Това може да се случи и при модерен котел, камина или печка ако не се поддържа достатъчно редовно. За щастие, има много лесно и евтино решение: поставяне на детектор / аларма  за въглероден оксид CO. Този детектор  задейства силна звукова аларма ако количеството на въглероден оксид е по-високо от нормалното. Задействаната аларма е с достатъчно силен звук, за да ви събуди, дори и да спите. Точно както детектора за дим / пожар, този CO детектор е просто предпазна мярка, за да се избегнат проблеми.

 Монтажът е изключително лесен. Правите отвори, затягате няколко винта, поставете включена батерия и сте готови. Най-доброто място за детектора за CO е помещението, в което има потенциален източник на въглероден оксид СО, като например печка, нагревател или котел. Този детектор за въглероден оксид CO е отличен избор и е одобрен 100%.

Детектора за въглероден оксид CO открива газ, който не мирише, няма вкус или цвят и хората не могат да забележат, да бъдат предупредени от странна миризма или видим дим. Само детектор за CO може да ви предупреди, когато е необходимо. Чрез детектора може да се предотврати отравяне с въглероден оксид или по-лошо.

 Alecto предлага изпитани, висококачествени и лесни за употреба продукти.  

 Допълнителна информация:

 Симптомите на отравяне с въглероден окис са виене на свят, умора, слабост, главоболие, гадене, повръщане, сънливост и объркване.

Всеки е чувствителен към опасността от въглероден оксид, но експертите са съгласни, че неродени бебета, малки деца, бременни жени, възрастни хора и хора със сърдечна или респираторни проблеми са най-изложени на риск от сериозни наранявания или дори до смърт.

 Източници на въглероден оксид могат да бъдат всякакви отоплителни уреди, поставени на непроветриво място: газови уреди, камини, печки на дърва, цигареният дим също може да съдържа високи концентрации на CO. 

Напишете коментар