Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Компресорен инхалатор Balloon AGU

Все още без оценка Напишете коментар
125.00лв.
Код на продукта:
41112569
SKU: 41112569
Производител:
AGU
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Компресорният инхалатор AGU Balloon представлява върха на иновациите в областта на респираторната терапия, като съчетава в себе си изключителна мобилност, тиха работа и ефективност, което го прави незаменим помощник в грижата за здравето на дихателните пътища.
 
Основни Характеристики
 
*Размер на Частиците MMAD: 2,9 микрометра, което гарантира оптимална доставка на лекарството до всички участъци на дихателните пътища.
*Ниско Ниво на Шум: Този инхалатор работи почти безшумно, осигурявайки спокойствие и комфорт по време на употреба, особено за деца.
*Мобилност и Компактност: С тегло едва 170 грама, AGU Balloon е изключително лесен за носене и използване навсякъде - идеален за пътувания и активен начин на живот.
*Захранване: Устройството работи с micro USB кабел, позволявайки употреба при всякакви условия, дори когато сте на път или навън.
*Гъвкавост при Употреба: Инхалаторът може да функционира дори при наклон на чашката до 45°, което улеснява процеса на инхалация.
 
Защо AGU Balloon?
 
AGU Balloon е идеалният избор за семейства, търсещи ефективно и лесно за употреба решение за лечение на респираторни заболявания. Той е подходящ за всички възрасти, благодарение на включените в комплекта маски за деца и възрастни, както и разнообразието от аксесоари. Тази гъвкавост го прави идеален за цялото семейство.
 
Защо да го Купим?
 
*Възможност за Използване Навсякъде: Благодарение на мобилността си и възможността за работа с micro USB, AGU Balloon може да бъде използван в дома, в колата, на открито, осигурявайки непрекъсната грижа за Вашето здраве.
*Нисък Стрес за Децата: Тихата му работа превръща инхалациите в спокойна и дори забавна дейност за децата, намалявайки стреса и тревожността свързана с лечението.
*Гаранция за Качество: С 2 години гаранция, AGU Balloon е инвестиция в здравето, която ви осигурява спокойствие и доверие в продукта.
*Пълен Комплект Аксесоари: С включените аксесоари, като маски за различни възрасти, филтри, чашка, накрайник за нос, въздушен маркуч, разпръсквателен конус и мундщук
, този инхалатор предлага всичко необходимо за незабавна и ефективна употреба.
 
AGU Balloon се отличава със своята иновативност и адаптивност, като предлага решение, което е едновременно ефективно и лесно за използване. Избирайки AGU Balloon, Вие избирате най-доброто за здравето на Вашето семейство.

Напишете коментар