Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Подложки против изпотяване за количка Air Layer AeroMoov

Все още без оценка Напишете коментар
64.90лв.
Код на продукта:
123468
SKU: 123468
Производител:
Aeromoov
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

 Най-добрите подложки против изпотяване за количка, които някога сте имали!
Air Layer подложките на Aeromoov са идеалното покритие на количката на Вашето дете, благодарение на състава им.

 
Горният слой на подложката е направена от органичен памук, който е много здрав и има мека текстура. Когато влезе в контакт с кожата на детето не предизвиква дразнене. Памукът е най-добрият материал по отношение на синтетичното покритие за кожата на вашето дете.
 
Най-долният слой наподобява надуваем, мек матрак, който позволява на въздуха да циркулира. Така детето Ви не се поти и не прегряваВъздухът преминава както през главата, където децата обикновено се потят, така и през тялото и краката.
 
Лесно се  използва  и пасва на всичкина колички и седалки за автомобили . Може да се пере в  перална машина на 40 ° C  и  бързо изсъхва,  за  да бъде винаги чист и хигиеничен. 
 
 От какво се състои подложката? 
  • Горният слой на Aeromoov Air е изработен от 100% органичен памук и е изключително мек и удобен. Той абсорбира и задържа влагата далече от детето. 
  • Вторият слой е иновация. Наподобява надуваем, мек дюшек, който позволява на въздуха да циркулира. 

 

 

 Какво е уникалното на Air Layer? Специалната 3D технология!
            В основата на подложката стои така наречената 3D пчелна пита, която се състои от 90% въздух. Тя възпрепядства прекия контакт между детето и седалката и позволява на детската кожа да диша. Така то поддържа правилната телесна температура и остава сухо и чисто, докато се наслаждава на разходките си! 
    
 
 Повърхността на питата е покрита с органичен памук, който създава контакта между подложката и детето. Неговата задача е да абсорбира и задържа влагата далеч. 
 


 Едно от големите предимства на подложката е, че по никакъв начин не възпрепядства свободното движение на Вашето дете, докато е в нея!
 

 
 

Гледайте видеото и разберете коя подложка е подходяща за вашето бебе.

Напишете коментар