Пликчета и контейнери за кърма

Пликчета и контейнери за кърма


Покажи :
Сортиране по:

AVENT Торбички за съхранение на кърма

Съвършена защита за кърмата ви Торбичките за съхранение на кърма Philips AVENT предоставят безопасно и сигурно съхранение на ценната ви кърма. Те могат да ..

19.50лв.

Bebeconfort стерилизирани торбички за събиране и съхраняване на кърма във фризер

Тези предварително стерилизирани торбички на Bebeconfort са много удобни за събиране и съхраняване на кърма във фризер.Притежават етикет, на който можете да отб..

22.00лв.

CANPOL Контейнери 4бр

Контейнери CANPOL за съхранение на кърмаКомплектът съдържа 4бр. контейнераСъвместимост: 180мл..

9.99лв.

CANPOL Торбички - контейнери за кърма - 20 броя, 150 мл.

• Позволяват дълготрайно запазване на кърмата• Изработени от материал, предназначен за контакт с храни• Всяко пликче е стерилизирано чрез гама- лъчи• Формата на..

17.00лв.

Lansinoh Пликчета кърма. Breastmilk Storage Bags 25бр.

Пликчета за съхранение и замразяване на кърма.Breastmilk Storage BagsПредварително стерилизирани пликчета за съхранение и замразяване на кърма.Специално създаде..

14.80лв.

Lansinoh Пликчета кърма. Breastmilk Storage Bags 50бр.

Пликчета за съхранение и замразяване на кърма 50 бр.Breastmilk Storage BagsПредварително стерилизирани пликчета за съхранение и замразяване на кърма.Специално с..

25.00лв.

MEDELA Пликове за изцеждане на кърма 25 бр. 008.0403

Xapaĸтepиcтиĸи:• Cъxpaнявaйтe, тpaнcпopтиpaйтe и зaтoпляйтe ĸъpмaтa в тeзи yдoбни, гoтoви зa yпoтpeбa плиĸoвe зa cъxpaнeниe нa мляĸo;• Изpaбoтeни oт тpaйни, двy..

19.99лв.

MEDELA Пликове за изцеждане на кърма 50 бр. 008.0410

Xapaĸтepиcтиĸи:• Cъxpaнявaйтe, тpaнcпopтиpaйтe и зaтoпляйтe ĸъpмaтa в тeзи yдoбни, гoтoви зa yпoтpeбa плиĸoвe зa cъxpaнeниe нa мляĸo;• Изpaбoтeни oт тpaйни, двy..

34.99лв.

MEDELA Торбички за изцеждане и съхранение на кърма

*Комплект - 20 бр. пликчета;*Обем - 150 мл.;*Пликчетата са от висококачествена материя без съдържание на бисфенол А;*Пликчетата са с универсални размери и са съ..

40.00лв.

MEDELA Шише за хранене 250 ml.

Кърменето е най - добрия начин за хранене на малките деца. Понякога обаче това не е възможно, затова Medela са разработили нова система за хранене която позволя..

40.00лв.

MEDELA Шишета за съхранение на кърма 150 мл.

• Breastmilk Bottles, Medela са идеални за съхранение и замразяване на кърма;• Не съдържат бисфенол и други вредни вещества и са напълно безопасни за здравето з..

24.50лв.

MEDELA Шишета за съхранение на кърма 250 мл.

• Шишетата Medela са идеални за хранене, съхранение и замразяване на кърма;• Не съдържат бисфенол и други вредни вещества и са напълно безопасни за децата;• Мож..

24.50лв.

NUK NATURE SENSE контейнери за кърма, 2бр + адаптор

NUK NATURE SENSE контейнери за кърма Съдържа:- 1бр. адаптор- 2бр. капачета за контейнери- 2бр. ринг- 2бр. Nature Sense контейнер 150мл. Продукт създад..

25.00лв.

Playtex Пликчета Drop-Ins 236 -300 ml - 100 броя

Оформени  Drop-Ins® пликчета за шишета Playtex Nurser®Пликчетата Playtex Drop-Ins® са оформени и са предварително стерилизирани, т..

21.90лв.

TOMMEE TIPPEE Торбички за съхранение на кърма 36 броя

Торбички за съхранение на кърма Торбичките за кърма са предварително стерилизирани, което Ви позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката, б..

27.00лв.