Овлажнители за въздух

Овлажнители за въздух


Покажи :
Сортиране по:

Alecto Ултразвуков Овлажнител за въздух 90m³ ~ 110m³

Ултразвуков Овлажнител за въздух Alecto модел Fysic за 90m³ ~ 110m³Изключително лесен за употреба. Трябва да натиснете само един бутон включ..

119.00лв.

Babymoov Овлажнител за въздух Hygro

Овлажнява със студена водна пара (ултразвук);Настройване на скоростта на изпаряване;Автоматично изключване при недостатъчно количество на водата;Безшумен;Подход..

109.00лв.

BABYМOOV Овлажнител за въздух Hygro с нощна лампа светеща в 7 цвята

Овлажнява със студена водна пара (ултразвук);Настройване на скоростта на изпаряване - в 5 степени. Като това може да става автоматично или ръчно;Контейнер за ет..

199.00лв.

Beper 70.410 овлажнител

Относителната влажност на околната среда играе жизнено важна роля в общото благосъстояние. В комбинация с ароматни масла, имате невероятна и отпускаща ароматера..

79.99лв.

Chicco Овлажнител за въздух - MAMMY

Tопъл овлажнител, действащ на принципа на изпарението на водата чрез нагряване. Поддържа оптимални нива на влага на въздуха в помещението и предотвратява преком..

155.00лв.

Chicco Овлажнител за въздух на студена пара с контейнер HUMI FRESH 8 часа

Humi Fresh - Тих овлажнител на студена пара с контейнер за есенции и етерични масла със система против изгаряне, работещ до 8 часа:Овлажнителят работи с ултразв..

178.00лв.

Lanaform Boreas овлажнител за въздух

Овлажнител за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух. Повишава нивото на влажността на въздуха. Опис..

138.00лв.

Lanaform Charly овлажнител за въздух

Овлажнител за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух. Повишава нивото на влажността на въздуха. Спец..

168.00лв.

Lanaform Hello Kitty овлажнител за въздух

Овлажнител и йонизатор за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух.Повишава нивото на влажността на въ..

174.00лв.

Lanaform Notus овлажнител за въздух със студена и топла пара

Овлажнителя с топла и студена пара "Notus" от Lanaform беше специално създаден за да възстановява здравословните нива на влажност в дома ви, като така се грижи ..

297.00лв.

Lanaform Trainy овлажнител за въздух

Овлажнител и йонизатор за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух.Повишава нивото на влажността на въ..

153.00лв.

Lanaform Vapolux New овлажнител за въздух

“New Vapolux” е овлажнител за въздух със студена пара, произведен от фирма Lanaform, който е специално разработен с цел да възстанови здравословното ниво на вла..

228.00лв.

Lanaform Детски овлажнител за въздух Moony

Moony овлажнява спалнята на вашето дете, успокоявайки го с нощна светлина, и пленява детето, като прожектира луната и цветните звезди върху тавана.Поддържането ..

165.00лв.

Lanaform комбиниран овлажнител и ароматизатор за въздух „Pure”

„Pure” от Lanaform е комбиниран овлажнител и ароматизатор за въздух.Със своя приятен минималистичен дизайн, „Pure” от Lanaform не само овлажнява възду..

147.00лв.

LANAFORM Овлажнител за въздух Zephyr

Овлажнителят на въздуха на Zephyr може да се адаптира към всяка стая в дома ви. Той ще ви гарантира оптимално ниво на влажност в затворени помещения. Изпол..

138.00лв.

Lanaform овлажнителя за въздух Pommy

Тъй като детето ви е най-ценният член на вашето семейство, LANAFORM е проектирала овлажнителя за въздух Pommy, който също така е и..

132.00лв.

Lanaform Овлажнителят за въздух и ароматизатор с етерични масла „Living”

Със своя изострен, манималистичен изглед, овлажнителя и ароматизатор за въздух с етерични масла „Living” от Lanaform, се бори с лошите мириз..

216.00лв.

Miniland Овлажнител Ozonball 3,5 л - 89026

ОписаниеОзониращ овлажнител, който пречиства въздуха.- озонира и овлажнява до 30 часа с минимален поток на студена пара, благодарение на 3,5 л вместимост на рез..

175.00лв.

Miniland Овлажнител за въздух Humidrop 1,5 л - 89173

ОписаниеМалък и лесен за употреба овлажнител с ароматизатор.- Елегантност и функционалност с минимален размер – Humidrop e най-малкият овлажнител на Miniland. Б..

95.00лв.

MinilandBaby Овлажнител Humidrop 1.5л.

ОписаниеМалък и лесен за употреба овлажнител с ароматизатор.- Елегантност и функционалност с минимален размер – Humidrop e най-малкият овлажнител на Miniland. Б..

95.00лв.

Ok baby ароматизатор и овлажнител Blu Spa

Blu spa:изпарява водата чрез нагревател, като по този начин се отстраняват бактериите във водата;моделът има отделение за аромати, които се закупуват отделно;ко..

85.00лв.

Ok baby ароматизатор и овлажнител Blu Spa

Blu spa:*изпарява водата чрез нагревател, като по този начин се отстраняват бактериите във водата;*моделът има отделение за аромати, които се закупуват отделно;..

85.00лв.

Tigex Exc Овлажнител за въздух

Tigex Exc Овлажнител за въздухлесен за употребаавтоматиченняма опасност от изгаряненакрайника на парата се регулиравграден хидрометърразнообразие на нощна светл..

189.00лв.

Tigex Овлажнител 2в1

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:-          овлажнител на въздуха-          с..

169.00лв.

Tristar Овлажнител с вграден йонизатор

Характеристика:Ултразвуков овлажнител за въздух оборудван с вграден йонизатор за намаляване на цветния прашец и бактериите.Влажност от +/- 45% има положителен е..

159.00лв.

Vicks МИНИ ОВЛАЖНИТЕЛ СЪС СТУДЕНА ПАРА VUL520

Компактен овлажнител за въздух, който може да помогне за намаляване на риска от грипно заразяване във вашия дом, поддържайки нива на влажност на въздуха в помещ..

119.00лв.

Vicks ОВЛАЖНИТЕЛ С ТОПЛА ПАРА VH750

Vicks V1300 Vapo Steam Inhaler може да се използва навсякъде и по всяко време, когато имате нужда от него, за облекчаване на кашлица и други симптоми на настинк..

140.00лв.

Visiomed Ултразвуков овлажнител за въздух Humidoo

Тих ултразвуков овлажнител за студено разпръскване на парата под формата на фини частици, без опасност от опарване и овлажнявайки и пречиствайки въздуха. -..

117.00лв.

Visiomed Ултразвуков овлажнител за въздух Humidoo XL

Тих ултразвуков овлажнител за студено разпръскване на парата под формата на фини частици, без опасност от опарване и овлажнявайки и пречиствайки въздуха. -..

157.00лв.

Овлажнител за въздух Humitouch - 89207

ОписаниеОвлажнителят Humitouch от Miniland разпръсква студена пара, за да балансира атмосферата и да осигури нужното ниво на влажност в дома ви. Разпръскването ..

125.00лв.