Нагреватели

Нагреватели


Покажи :
Сортиране по:

BabyMoov Cream УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ШИШЕТА ЗА ВКЪЩИ И КОЛАТА

Уред за затопляне на шишета за вкъщи и колата • Пригоден за всякакви шишета и бурканчета (както и за шишета с широк отвор) • Нагорещява шишета(240 мл.) за 2 м..

95.00лв.

BabyMoov Cream УРЕД ЗА ПОДГРЯВАНЕ НА ШИШЕТА

УРЕД ЗА ПОДГРЯВАНЕ НА ШИШЕТА CREAM - BABYMOOV•Пригоден за всякакви шишета и бурканчета (вкл. адаптер) • Време за топлене 3 мин. и 30сек. за шише от 240мл..

61.90лв.

BabyMoov Star УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ШИШЕТА В КОЛА

УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ШИШЕТА В КОЛА STAR - BABYMOOV• Пригоден за всякакви шишета и малки бурканчета (както и за шишета с широк отвор); • Подгрява шишета -120 ..

59.00лв.

BabyMoov Star УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ ПРИ ПЪТУВАНЕ

Затопля всякакви шишенца и бурканчета без ток и външен източник на енергия Отоплителна система, която се използва от алпинисти, за приготвяне на храна Идеален з..

39.00лв.

BabyMoov Tulip УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ШИШЕТА ЗА ВКЪЩИ И КОЛАТА

Технически хаарактееристики: Нагрява шишетата за 3 мин и 30 сек.-у дома и за 10мин. в колата(240мл.) 4 мин. за по-малко шише(125мл.) Изключва се автоматично, ..

95.00лв.

BabyMoov УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ШИШЕТА В КОЛА

УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ШИШЕТА В КОЛА - BABYMOOV• Пригоден за всякакви шишета и малки бурканчета (както и за шишета с широк отвор) • Нагорещява шишета (240 мл.)..

28.00лв.

BabyMoov УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ШИШЕТА ЗА ВКЪЩИ И КОЛАТА

Уред за затопляне на шишета за вкъщи и колата • Пригоден за всякакви шишета и бурканчета (както и за шишета с широк отвор) • Нагорещява шишета(240 мл.) за 2 мин..

95.00лв.

Babyono нагревател за шишета 217

ози продукт е създаден за лесна употреба, бърз, сигурен и надежден.Поддържа постоянна темепература, благодарение на специална керамична отоплителна система...

34.00лв.

Reer 1912 Нагревател за масичка за преповиване

Когато сменяте пелените на детето си или след като го изкъпете е много важно температурата в стаята да бъде по-висока, за да избегнете настинка. Тук на помощ ид..

79.90лв.

Reer 3310 Simply Hot уред за подгряване на шишета

Уредът е подходящ за бебешки шишета и бурканчета с диаметър до 70мм. Времето необходимо за затопляне на мляко е 6-8 минути, а на храна – 8-10 минути. Щади витам..

29.99лв.

Reer 3410 Уред за подгряване на храна NewGen

Подходящ е за затопляне на всички видове бурканчета с бебешка храна, шишета и контейнери, като запазва всички нужни витамини.След като включите уредът и пост..

59.90лв.

Reer 3495 Уред за подгряване на шишета

Чрез автоматичното регулиране на уреда постигате една равномерна температура на храната или млякото. Той е икономичен, лесен за употреба и функционален.Предим..

29.99лв.

Alecto Уред за Затопляне и Стерилизиране в къщи и в колата

Уред за Затопляне и Стерилизиране в къщи и в колатаМултифункционален и лесен за използване, подходящ за различни големини шишета и бурканчета.Можете да стерилиз..

59.90лв.

Alecto Уред за затопляне на кърма и бебешка храна

С уреда за затопляне ще можете много бързо и лесно да затоплите храната на вашето бебе на точната температура за хранене. Той е подходящ за всички размери бебеш..

36.90лв.

AVENT Уред за затопляне на кърма и бебешка храна с бърза функция

УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ХРАНА с БЪРЗА ФУНКЦИЯ Philips AVENT А0-455Равномерно затопляне, запазване качеството на кърмата-  Без горещи петна..

79.00лв.

AVENT Уред за затопляне на кърма и бебешка храна със сензор за претопляне

УРЕД ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ХРАНА със сензор за претопляне и функция за автоматично изключване Philips AVENT А0-456Равномерно затопляне, запазване качес..

118.00лв.

BEURER Уред за затопляне на бебешки бутилки и храна BY52.

BEURER Уред за затопляне на бебешки бутилки и храна BY52.С уреда за затопляне BEURER BY52 ще затопляте за броени минути бутилката с мляко или храната за вашето ..

65.00лв.

Cangaroo ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАГРЕВАТЕЛ 3 в 1

ЗА ХРАНА И ШИШЕТА И СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА МАЛКИ АКСЕСОАРИ; Бърз и лесен за употреба; Голяма вместимост на тялото на уреда (диаметър 81mm) – с възможност за затоплян..

32.00лв.

Cangaroo НАГРЕВАТЕЛ ЗА ШИШЕТА LUX NN-A40

5 в 1 Електрическият нагревател за шишета “Lux“ е многофункционален уред, с LCD дисплей, лесно регулиране на желаната температура за затопляне на млякото, уника..

49.00лв.

Dr.Brown`s Електронен уред за затоляне на бутилки и храна

"Dr. Brown's Deluxe Електрически нагревател за мляко и пюретаЕлектрическият нагревател на Dr.Brown's е бърз начин да затоплите бебешките бутилки или бурканчета ..

99.00лв.

Dr.Brown`s Залъгалка етап 1 0+м. момиче 2 бр.

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка с картинка 2 бр., Етап 1, 0м+ Момиче (Коте и Жабче)Ортодонтна силиконова залъгалка. Насърчава правилното устно развитие.Сп..

16.90лв.

Dr.Brown`s Залъгалка етап 1 0+м. момче 2 бр.

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка с картинка 2 бр., Етап 1, 0м+ Момиче (Коте и Жабче)Ортодонтна силиконова залъгалка. Насърчава правилното устно развитие.Сп..

16.90лв.

Dr.Brown`s Залъгалка етап 2 6+м момче 2 бр.

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка с картинка 2 бр., Етап 2, 6м+ Момче (Мече и Маймунка) Ортодонтна силиконова залъгалка.Насърчава правилното устно развитие...

16.90лв.

Dr.Brown`s Залъгалка етап 2 6+м. момиче 2 бр.

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка с картинка 2 бр., Етап 2, 6м+ Момче (Мече и Маймунка) Ортодонтна силиконова залъгалка.Насърчава правилното устно развитие...

16.90лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска PreVent™ етап 1 0+м. розова

Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка Пеперуда, Етап 1, 0м+ РозоваОртодонтна силиконова залъгалка.Насърчава правилното устно развитие.Специалният въздушен канал регул..

11.50лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска PreVent™ етап 2 6+м. синя

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка Пеперуда, Етап 2, 6м+ СиняОртодонтна силиконова залъгалка.Насърчава правилното устно развитие.Специалният въздушен канал регули..

11.50лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска PreVent™ етап 3 12+м. розова

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка Пеперуда, Етап 3, 12м+ РозоваОртодонтна силиконова залъгалка.Насърчава правилното устно развитие.Специалният въздушен канал рег..

11.50лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска PreVent™ етап2 6+м. розова

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка Пеперуда, Етап 2, 6м+ РозоваОртодонтна силиконова залъгалка.Насърчава правилното устно развитие.Специалният въздушен канал регу..

11.50лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска етап 2 6+м. светеща розова

"Dr. Brown's®PreVent™Залъгалка светеща - 2ри етап 6+м.Ортодонтна Розова Ортодонтна силиконова залъгалка. Насърчава правилното устно развитие. Спе..

10.90лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска етап 2 6+м. светеща синя

"Dr. Brown's®PreVent™Залъгалка светеща - 2ри етап 6+м.Ортодонтна СиняОртодонтна силиконова залъгалка. Насърчава правилното устно развитие.Специалният възду..

10.90лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска етап 3 12+м светеща синя

"Dr. Brown's®PreVent™Залъгалка светеща - 3ти етап 12м+ Ортодонтна СиняОртодонтна силиконова залъгалка. Насърчава правилното устно развитие.Специалният възд..

10.90лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска етап1 0+м. синя

"Dr. Brown's® PreVent™ Залъгалка Пеперуда, Етап 1, 0м+ Синя Ортодонтна силиконова залъгалка.Насърчава правилното устно развитие.Специалният въздушен канал ..

11.50лв.

Dr.Brown`s Залъгалка ортодонтска светеща етап 1 0+м. синя

"Dr. Brown's®PreVent™Залъгалка светеща - 1ви етап 0+м.Ортодонтска СиняОртодонтна силиконова залъгалка. Насърчава правилното устно развитие. Специалния..

10.90лв.

Gorenje Уред за затопляне на шишета BW330BY

Гумени крачета за стабилностЦвят: БялМощност на нагревателя (мин-макс): 330 WРазмери (ШхВхД): 12.2 × 23.9 × 12.2 смРазмери с опаковката (ШхВхД):&..

69.99лв.

Miniland Дигитален нагревател Warmy Digy - 89204

Нагревател за шишета Warmy Digy С помощта на Warmy Digy лесно и бързо затопляте бебешки шишета и бурканчета. Уредът нагрява по максимално естествен на..

63.00лв.

MinilandBaby Нагревател за бутилки Warmy

Загрява бебешки бутилки и бурканчета по прост и естествен начинНагревателят Warmy затопля, по естествен начин, шишета и бурканчета, използвайки пара с..

75.00лв.

NUK нагревател шишета и бурканчета Termo 3в1

Предназначение Този уред за затопляне на шишета NUK Thermo 3 в 1 на водна баня служи за размразяване, затопляне и поддържане на температурата на бебешки хран..

64.00лв.

NUK нагревател шишета и бурканчета Termo Express

Подгряване на бебешки храни особено бързо и внимателно с водна пара само за 90 секунди *Лесен за използване чрез светлинен индикатор по време на фазата на нагря..

69.00лв.

Reer 3595.0 Уред за подгряване на шишета

Уредът за затопляне на храна е подходящ за бебешки шишета и бурканчета с диаметър до 70мм.С модерен PTC нагревател, осигуряващ бързо, безопасно и енергоспестяв..

39.99лв.

Reer Уред за затопляне на храна Foodball 33030

Подробности за продукта: приготвяне на мляко и бебешка храна само за няколко минутилеко и равномерно загряване на бебешка храна във водна баня   ..

39.90лв.