Инхалатори

Инхалатори


Покажи :
Сортиране по:

Beurer Инхалатор IH 21

Beurer Инхалатор IH 21.Изключително надежден компресорен инхалатор, подходящ за цялото семейство. Предназначен за профилактика и терапия на лека астма, хронични..

137.00лв.

Beurer Инхалатор IH18.

Beurer Инхалатор IH18.Технология за компресиране на въздуха.За лечението на горните и долните дихателни пътищаЗа лечение на настинки, астма, заболявания на диха..

117.00лв.

Beurer портативен ултразвуков инхалатор IH50

Beurer портативен ултразвуков инхалатор IH50Уреда за инхалации BEURER IH50 е подходящ за хора с проблеми на горните и долните дихателни пътища. Инхалатора е сна..

259.90лв.

CANGAROO ИНХАЛАТОР BREATH EASY

ИНХАЛАТОР BREATH EASY - CANGAROO Инхалаторът на “Cangaroo“ e високо качествен апарат, който превръща течните лекарства в аерозол. Продуктът се използва за ..

70.00лв.

Chicco Апарат за аерозолна терапия Жабче зелен

Инхалаторът с форма на Мече представлява апарат за аерозолна терапия предназначен за деца:Препоръчителна възраст: 0m+;Практичният и функционален аерозол Chicco ..

169.90лв.

Chicco Апарат за аерозолна терапия Мече сив

Инхалаторът с форма на Мече представлява апарат за аерозолна терапия предназначен за деца:Препоръчителна възраст: 0m+;Практичният и функционален аерозол Chicco ..

169.90лв.

Chicco Комплект аксесоари за инхалатор бял

Пълен комплект с всички аксесоари, които ви позволяват да извършите аерозолна терапия по подходящ начин. Меките и ергономични маски се придържат към лицето на б..

40.49лв.

Euro Pharma Компресорен инхалатор

Компресорен инхалаторУдобен и лесен за употреба във всякакви условия.Нисък разход на лекарствен продуктНадежден компресор за просдължителна терапия.Повишава ефи..

84.99лв.

Euro Pharma Ултразвуков инхалатор

Ултразвуков инхалаторУдобен дизайн - компактен и лек.Лесен за употреба - не се изисква гел.Безшумна работа - благодарение на технология, използваща ултразвукови..

89.99лв.

Euro Pharma Ултразвуков МЕШ- инхалатор

Ултразвуков МЕШ-инхалаторМембранен инхалатор, почти безшумен, компактен, лек, образува еднакви по размер частици, без никаква загуба на лекарство.Пълен комплект..

104.99лв.

Omron Инхалатор за бебета DUOBABY NE-C301-E

OMRON DUOBABY  e компресорен инхалатор и назален аспиратор в едно устройство.- предназначен е основно за бебета и деца- ИНХАЛАТОР - за лечение на респирато..

163.00лв.

Philips Инхалатор Respironics Тюленчето Сами

Инхалатор Philips Respironics Tюленчето Сами – надежден, сигурен, симпатиченПриятелски дизайнКомпресорният инхалатор Тюленчето Сами комбинира детски, приве..

180.00лв.

Vicks ПЕРСОНАЛЕН ИНХАЛАТОР V1300

Vicks V1300 Vapo Steam Inhaler може да се използва навсякъде и по всяко време, когато имате нужда от него, за облекчаване на кашлица и настинка. Успокояващите и..

16.99лв.

МЕШ ИНХАЛАТОР AGU TOMCHI

Инхалаторът (небулайзерът)  AGU Tomchi е специално разработен, за да помогне ефективно в борбата с респираторните заболявания на дихателните..

180.00лв.

Мешнебулайзер AGU Minimill

Мешнебулайзер AGU Minimill е специално създаден за лечение на простудни заболявания на дихателните пътища при деца. Размерът на частиците MMAD 4-5 мкм позволя..

160.00лв.