Бебешки везни

Бебешки везни


Покажи :
Сортиране по:

Reer 6409 Mузикална везна

Везната на Reer има високи страни, които осигуряват допълнителна защита за детето, а интегрираната функция за включване на музика допринася за спокойното му леж..

119.00лв.

Alecto Електронна бебешка везна

Бебешката везна е много полезен уред за всяко новородено бебе. Благодарение на него можете да следите важни показатели за разтежа на вашето дете.Подходяща за из..

109.00лв.

Cangaroo Електронна бебешка везна

Продуктът представлява електронен бебешки кантар с обхват на измерване максимум до 20 кг и точност до 10 грама.Кантарчето работи с помощта на 4 алкални батерии ..

95.00лв.

CANGAROO ЕЛЕКТРОННА БЕБЕШКА ВЕЗНА

ЕЛЕКТРОННА БЕБЕШКА ВЕЗНА - CANGAROOЕлектронен бебешки кантар с обхват на измерване максимум до 20 кг и точност до 10 грама. Работи с помощта на 4 алкални батери..

95.00лв.

Miniland Baby Везна Scaly UP

Перфектната везна за всички етапи на растеж.Към везната има две табли, които позволяват да претегляте както бебе от раждането му, така и по-големи деца. Бе..

148.00лв.

Mutsy седалка за детска количка IGo Urban Nomad Pure Fog 2017

Mutsy седалка и сенник за детска количка IGoХарактеристики:Седалката е подходяща за употреба от деца на възраст 6+ месеца или от момента в който могат..

497.00лв.

Mutsy седалка за детска количка IGo Urban Nomad Pure Sand 2017

Mutsy седалка и сенник за детска количка IGoХарактеристики:Седалката е подходяща за употреба от деца на възраст 6+ месеца или от момента в който могат..

497.00лв.

Visiomed Кантар 2 в 1 Kiddy Up

VM-03091 Бебешки/юношески кантар 2 в 1Kiddy Up® е първият прогресивен бебешки кантар, който следи теглото на вашето дете от раждането до юношеството. Със с..

165.00лв.

Електронна детска везна с ръстомер AGU - Wally

Електронната детска везна с ръстомер AGU - Wally помага на родителите да следят за правилното тегло, ръст и развитие на новороденото. Везната може да ..

175.00лв.