Апарати за кръвно

Апарати за кръвно


Покажи :
Сортиране по:

JOG STYLE (ДЖОГИНГ МОНИТОР)

В режим бягане измерва: • пробяганото разстояние • средна скорост • пробягано време • израсходвана енергия (kcal) Също така в режим ходене измерва..

93.00лв.

OMRON Апарат за измерване на кръвно налягане MIT Quick Check 3

Впечатляващ дизайни в комбинация с добра функционалност.OMRON MIT Quick Check 3 е от новата серия в черно апарати на марката OMRONМери лесно и бързо!OMRON M..

104.00лв.

OMRON Апарат за измерване на кръвно налягане MIT 3, HEM-7020-D/E

Впечатляващ дизайни в комбинация с добра функционалност.OMRON MIT 3 е от новата серия в черно апарати на марката OMTRONКакто всички автоматични апарати за измер..

123.00лв.

OMRON Апарат за измерване на кръвно налягане MIT 5 Precision, HEM-6150-E

Мери лесно и бързо, със сензор за позициониране!Той е от новата гама на марката с голяма функционалност и дизайн в черно.OMRON MIT 5 Precision е компактен и ле..

168.00лв.

OMRON Апарат за кръвно 907 INTELLI SENSE

Функционален апарат за използване в клинични условия.Различни режими на работа, от напълно автоматично измерване, до ръчно регулиране изпускането на въздуха.Осц..

1,185.00лв.

OMRONАпарат за кръвно налягане M1 Compact

Компактен, полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане, оборудван с функцияОткриване на неравномерен пулс.- клинично валидиран- откриване на..

79.00лв.

WALKING STYLE IV

Следете всяка стъпка стриктно Walking style ІV използва високо прецизен 3D сензор, помагайки Ви да да следите както Вашите ежедневни, така и по-енергични стъ..

68.00лв.

WALKING STYLE ONE 2.1

Изминаването на 10 000 крачки дневно е едно от условията за водене на здравословен начин на живот. Различни изследвания показват че ходенето помага за укрепване..

46.00лв.

Апарат за кръвно I-C10 INTELLI SENSE

Този продукт предлага много екстри. Всички те са събрани в компактен, изчистен дизайн. Откриването и показването на Сутрешната хипертония, позволява вземането н..

203.00лв.

Апарат за кръвно I-Q132 SPORTARM

Натрупания от десетилетия опит, иновативните технологии и високото качество на продуктите OMRON са събрани във всеки апарат OMRON SpotArm™. Апаратите SpotArm по..

300.00лв.

Апарат за кръвно I-Q142 SPORTARM

Натрупания от десетилетия опит, иновативните технологии и високото качество на продуктите OMRON са събрани във всеки апарат OMRON SpotArm™. Апаратите SpotArm по..

415.00лв.

Апарат за кръвно M1

Този нов, компактен полуавтоматичен апарат за измерване на кръвното налягане позволява на потребителя да контролира напомпването на маншета. M1 е оборудван с ин..

82.00лв.

Апарат за кръвно M1 PLUS

Възможност за опционално използаване на малък (CS) или голям маншет (CL) • Запаметяване на резултатите с дата и час • Голям дисплей • Памет за 21 измерва..

99.00лв.

Апарат за кръвно M10IT

Omron M10 е перфектното устройство за всички потребители, които се интересуват от измерване на кръвното налягане над лакътя и е изключително удобен. Устройствот..

243.00лв.

Апарат за кръвно M3

М3 (HEM-7131-E) Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътяТехнология IntelliSense™ (Интелисенс) Универсален маншет с об..

129.00лв.

Апарат за кръвно M3 IT

М3 IT (HEM-7131U-E) Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътяТехнология IntelliSense™ (Интелисенс) Универсален маншет с о..

149.00лв.

Апарат за кръвно M6 AC

М6 АС (HEM-7322-E) Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътяТехнология IntelliSense™ (Интелисенс) Универсален маншет с..

180.00лв.

Апарат за кръвно M6 COMFORT

Уникалната технология Intelli Wrap маншет, елиминира неточности при измерването, причинени от неправилно поставяне на маншета - една от основните предпоставки ..

167.00лв.

Апарат за кръвно MIT ELIT

Този напълно автоматичен, стилен и модерен апарат за измерване на кръвното налягане, предлага точност и бързина на измерването. Апаратът предлага основните функ..

203.00лв.

Апарат за кръвно MIT ELIT PLUS

Този напълно автоматичен, стилен и модерен апарат за измерване на кръвното налягане, предлага точност и бързина на измерването. Апаратът предлага основните функ..

235.00лв.

Апарат за кръвно RS2

Този апарат е оборудван с редица предупредителни сензори, които осигуряват ценна информация за здравния статус на Вашата кръвоносна система. Индикаторът за хипе..

95.00лв.

Апарат за кръвно RS3

МОДЕРЕН И СИГУРЕНС апарата OMRON RS3 можете да бъдете още по-сигурни в точността на измерванията на Вашето кръвно налягане. Уредът е оборудван с модерн..

149.00лв.

Апарат за кръвно RS6

КОНТОЛ НАВСЯКЪДЕ, ПО ВСЯКО ВРЕМЕИзмервайте Вашето кръвно налягане със стил! Този портативен апарат е изключително дискретен. Революционно тънкия дизайн..

190.00лв.

Апарат за кръвно Апарат за измерване на кръвно налягане OMRON M2

Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътяТехнология IntelliSense™ (Интелисенс) Стандартен маншет с обхват на ръката над..

99.00лв.

Електростимулатор E-2

Този електростимулатор дава възможност да се намалят и облекчат болките в различни части на тялото. Въздействието облекчава болки в мускулите и нервните окончан..

127.00лв.

Euro Pharma Апарат за измерване на кръвно налягане

Дигитален апарат за измерване на кръвно наляганеИндикатор за аритмияИндикатор за анализ и оценка на резултатите по Световната Здравна ОрганизацияПрецизна Fuzzy ..

44.99лв.

Euro Pharma Апарат за измерване на кръвно налягане

Дигитален апарат за измерване на кръвно наляганеПредназначен за професионална или домашна употребаНеинвазивна система за измерване на диастоличното и систолично..

69.00лв.