Препарати за почистване и пране

Препарати за почистване и пране


Покажи :
Сортиране по:

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 500 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 500 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органичен ориз..

11.90лв.

БОЧКО ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ

ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ - БОЧКОИзмиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от зарази и да е здраво. Препаратът, с който се мият те..

3.00лв.

BAMBINEX ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ ЗА БЕБЕШКИ ПЕЛЕНИ ULTRA CARE

ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ ЗА БЕБЕШКИ ПЕЛЕНИ ULTRA CARE- BAMBINEXСъстав·         Съдържа по-малко от 5 % анионни повърхностно акт..

25.00лв.

CHICCO Омекотител- концентрат

Характеристики:• Опаковка 750 мл.;• Придава мекота и свежест на прането;• Не дразни кожата на бебето;• Има допълнителен антибактериален ефект;• Антистатик;• Дер..

6.50лв.

CHICCO Течен препарат за пране 1.5л. (концентрат)

Течен препарат за пране 1.5л. (концентрат)Специално предназначен за почистване на детски дрешки;Поради своята формула (съдържа алое вера), ефективно премахва пе..

14.00лв.

Friendly Organic Бебешки шампоан с органичен овес 400мл

Бебешки шампоан с органичен овес – без аромат Специално разработен за чувствителната бебешка кожа, измива деликатно с почистващи вещества на основата на масло о..

13.90лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител 592мл.

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа. 20 дози.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се задъ..

19.99лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител без аромат 1.57л

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа.53 дози.Без аромат.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се..

32.90лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител лавандула 1.57л

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа.53 дози.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се задържа в ..

32.90лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител магнолия 1.57л

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа.53 дози.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се задържа в ..

32.90лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 1000 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 1000 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органична лайка и пров..

16.90лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 500 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 500 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органична лайка и прови..

11.90лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 1000 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 1000 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органичен ори..

16.90лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ, 500МЛ.

Friendly Organic Натурален сапун за ръце, 500мл.подходящ за ежедневна употреба;защитава и омекотява;балансирано pH;екстракт семена на грейпфрут;подходящ за чувс..

11.90лв.

Friendly organic Омекотител за пране концентрат 739мл

Свръх концентриран омекотител, на основата на растителни съставки, подходящ за бебета и хора с чувствителна кожа. 50 дози.Съдържа аромати на етерични масла..

19.90лв.

Friendly organic Омекотител концентрат 118мл

Свръх концентриран омекотител, на основата на растителни съставки, подходящ за бебета и хора с чувствителна кожа.8 дози.Съдържа аромати на етерични масла и цвет..

5.50лв.

Friendly Organic Органичен прах за пране на бебешки дрехи 1000g

Подходящ за цветно и бяло пране. Без синтетични ароматизатори, ензими и оцветители. Сертифициран от ICEA.Количеството е достатъчно за 12 пранета. Упот..

15.90лв.

Friendly Organic Органичен препарат за измиване на плодове и зеленчуци 650ml

Формула, базирана на естествени растителни съставки. Помага при отстраняване на восък, почва и други замърсители от органично и неорганично отгледани продукти. ..

17.90лв.

FRIENDLY ORGANIC ОРГАНИЧНА БЕЛИНА НА ПРАХ, 500ГР.

Friendly Organic Органична белина на прах, 500гр. за по-чисти дрешки. Защо да купяПродукт, който помага в борбата с упоритите петна. Освен, че ще напр..

9.99лв.

Friendly organic Почистващ препарат за детски колички и столчета за кола 650 мл.

Специална формула на основата на активни растителни съставки, които ефективно премахват петна и миризми от бебешката количка и столчето за кола.Почиства в дълбо..

19.90лв.

Friendly organic Прелпарат за премахване на петна и неприятен мирис 650м

Препаратът за премахване на петна и неприятен мирис Friendly Organic има специална формула с активни вещества на растителна основа, които работят ефективно за п..

19.99лв.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 1000мл.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 1000мл.органично масло от портокал;деликатен към кожата на ръцете;състави на растителна осн..

16.90лв.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 500мл.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 500мл.органично масло от портокал;деликатен към кожата на ръцете;състави на растителна осно..

11.90лв.

Friendly organic Препарат за почистване на под концентрат 500мл

Специалнa формула на основата на активни растителни съставки, които ефективно почистват подови настилки - ламинат, естествени дървени подове, мрамор, теракот и ..

19.90лв.

Friendly Organic Препарат за пране (гел) - Марсилия, 1л 20пранета

Гел за пране на растителна основа. Изпира деликатно и се изплаква лесно, подходящ  за ръчно и машинно пране както на цветни, така и на бели дрехи. С приятн..

15.90лв.

Friendly Organic Препарат за премахване на петна (с кислород) 250мл

Препарат за премахване на петна (с кислород).Формула на основата на мощни растителни активни вещества  и почистващата сила на кислорода, за справяне и с на..

8.90лв.

Friendly Organic Препарат за ръчно измиване на бебешки шишета и съдове 300м

Препарат за ръчно измиване на бебешки шишета и съдове с растителни съставки -  осигурява безопасно и ефективно измиване, без остатъчна миризма или вкус, ко..

9.90лв.

Friendly Organic Препарат за съдомиялна (гел) 750мл

Мощен гел на растителна основа.Формула за ефективно почистване дори на силно замърсени съдове без помощта на груби химикали. Съдовете остават блестящи и без пет..

17.90лв.

Friendly Organic Свръх концентриран гел за пране 739ml

Специално създаден за чувствителната  бебешка кожа.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки Не се задържа в тъканите, изплаква се лесно Дерм..

17.90лв.

Friendly Organic Универсален почистващ препарат за играчки и аксесоари 500м

Универсален почистващ препарат за играчки и аксесоари Формула с растителни съставки -  почиства добре играчките и повърхностите в детската стая.Неутрално p..

12.90лв.

Friendly Organic Универсален почистващ препарат за играчки и аксесоари 650мл.

Friendly Organic Универсален почистващ препарат за играчки и аксесоари 650мл.растителна основанеутрално pHбиоразградимбез остатъцибез ароматиFriendly Organic Ун..

16.90лв.

Friendly Organic Универсален препарат за почистване на под - Цитронела, 1л.

Friendly Organic Универсален препарат за почистване на под - Цитронела, 1л.почиства подове и твърди повърхности;приятен свеж аромат;не оставя следи;хипоалергене..

15.90лв.

My Forest Течен перилен препарат Color Laundry 1.3л

Течен перилен препарат за цветно пране. С повишено внимание към яркостта и наситеността на цветовете – за пъстра и ароматна свежест на Вашите дрехи!Течния My Fo..

10.20лв.

My Forest Течен перилен препарат White Laundry 1,3л

Tечен перилен препарат за бяло пране. За специална грижа към яркостта на белите тъкани и дълготрайно усещане за свежест и чистота!Течния My Forest е ново поколе..

10.20лв.

NUK препарат - пълнител за почистване на бебешки аксесоари 500мл

NUK течен препарат за почистване на шишета, биберони и аксесоари. Произведен от изцяло натурални субстанции. Не съдържа ароматизатори и оцветители. Почиства ефе..

8.00лв.

NUK препарат за отстраняване на петна 360 мл.

За чисти лигавници: NUK препарат за отстраняване на петна 360мл.Пюре от моркови, размазано мляко, пропуснали пелени – те не бива повече да ви тревожат. Ефи..

10.60лв.

NUK препарат за почистване на бебешки аксесоари + дозатор 380 мл

Течен препарат за почистване на шишета, биберони и аксесоари.Произведен от изцяло натурални съставки.Не съдържа ароматизатори и оцветители.Почиства ефективно ос..

10.50лв.

NUK препарат за почистване на бебешки аксесоари 380 мл

Течен препарат за почистване на шишета, биберони и аксесоари.Произведен от изцяло натурални съставки.Не съдържа ароматизатори и оцветители.Почиства ефективно ос..

8.90лв.

NUK препарат за пране 750 мл

За чисти бебешки дрешки: NUK перилен препаратЕто, вече някой друг има грижата за чистото пране! С NUK перилния препарат дрешките ще бъдат наистина чисти.&n..

13.50лв.

NUK Универсален почистващ препарат с дозатор 360 мл.

NUK почистващ препарат за домакинството.Почистващият препарат NUK за домакинството се грижи за блестяща чистота на всички видове миещи се повърхности в обкръжен..

9.20лв.