Sophie-la-giraffe


Покажи :
Сортиране по:

Sophie La Girafe "Renolux" Люлеещ шезлонг със Софи жирафчето - Париж

Този релаксатор няма нито батери, нито музика, нито звънене.Но е най-удобния шезлонг с анатомична седалка. И специална подложка за главата, създадена от естеств..

214.50лв.

Sophie La Girafe Люлеещ шезлонг Renolux

Този релаксатор няма нито батери, нито музика, нито звънене.Но е най-удобния шезлонг с анатомична седалка. И специална подложка за главата, създадена от естеств..

148.50лв.

Sophie-la-giraffe Музикална Въртележка Софи

Дръпнете луната и ще чуете приятна приспивна песничка. Софи и нейните приятели, ще танцуват около цветния дизайн.Лесно се слага на леглото, бебшкото столче, кол..

118.00лв.

Sophie-la-giraffe "Софи жирафчето" класическа дрънкалка "Maracas"

Вечна класика, която занимава и забавлява бебето!Има две топчето, които бебето може да върти, за да гледа как се смесват цветовете и как главата на Софи жирафче..

11.60лв.

Sophie-la-giraffe "Софи жирафчето" класическа дрънкалка "Maracas"

Вечна класика, която занимава и забавлява бебето!Има две топчето, които бебето може да върти, за да гледа как се смесват цветовете и как главата на Софи жирафче..

11.60лв.

Sophie-la-giraffe образователен часовник- нощна лампа

The Tik Tok е часовник, нощна лампа, часовника е идеален за да научите вашето бебе да различава деня от нощта и да осъзнава, че е време да се събуди!Всичко, кое..

101.50лв.

Sophie-la-giraffe образователна чаша 3 в 1

Образователна чаша за прехода от бутилка към чаша. Предлага се с биберон, неразливаща капачка и  шишенце-тип нормална чаша.Като бутилка:  Може да се и..

42.90лв.

Sophie-la-giraffe Подаръчен сет в чанта

Изпълнен с елементи, които събуждат сетивата на бебето!Тази чанта съдържа:- Софи жирафчето, първата необходима играчка изграждаща сетивата! Стимулира всяко..

54.50лв.

Sophie-la-giraffe сет "Възглавница за пътуване и ванилена гризалка"

Практично и удобно за пътуване!Съдържа:- Възглавница за пътуване от меко кадифе.- Ванилова гризалка с различна текстура, за успокоение на болезнените венци.- Пр..

41.00лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето в сет с гъвкава гризалка

100% естествен каучук!Съдържа:- Софи жирафчето, първата играчка за бебето. Стимулира всички сетива.- Гъвкава гризалка Средствата за закупуването на то..

44.00лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето-играчка за баня

Това е идеалната играчка за вашето бебе в банята!Играчката е изработена от 100% естествен водоустойчив каучук. Можете без проблем да я използвате и за облекачав..

31.10лв.

Sophie-la-giraffe "Затопляща чиния с пълнеща се подложка"

Sophie la Girafe Затопляща се чинийка е иновативен продукт, който улеснява и подобрява храненето на детето във всяка възраст. Купата е разделена на дв..

25.40лв.

Sophie-la-giraffe Eye touch- за гушкане и гризкане

За ранно детско развитие и любяща грижа!Има няколко възела създадени от различна материя за развитие на осезанието.Много цветове за развитие на зрението.Мека ма..

24.50лв.

Sophie-la-giraffe Renolux Paris Софи жирафчето Столче за хранене - Париж

Докато търсите подходящо столче за хранене, ще намерите най-различни видове - някои се сгъват други не, някои са меки други не, някои имат колелца други не и т...

312.00лв.

Sophie-la-giraffe котката Лазарос с подарък ванилена гризалка

1. Лазарос е любяща котка създадена от 100% гума и безвредни бои, които не съдържат химия.Събужда сетивата на бебето. Напълно безопасна за гризкане!2. Вани..

32.20лв.

Sophie-la-giraffe лъжица и вилица за деца

Бебета обичат да се хранят като възрастните!Нормални лъжица и вилица:  закръглени за да предотвратят инциденти с дръжка, която улеснява сцеплението.Специал..

15.50лв.

Sophie-la-giraffe Мека играчка за дъвчене Чан

Играчка която събужда всички сетива на бебето!- Вкус: създадена от 100% естествена гума и боя за храна, тя е безобидна за бебто. Идеална за зъбките защото има м..

18.60лв.

Sophie-la-giraffe мечето Габи с подарък ванилена гризалка

1. Габи е мече създадено от 100% гума и безвредни бои, които не съдържат химия.Събужда сетивата на бебето. Напълно безопасно за гризкане!2. Ванилена г..

32.20лв.

Sophie-la-giraffe мишлето Джозефина с подарък ванилена гризалка

1. Джозефина е сладко мишле създадена от 100% гума и безвредни цветове, които не съдържат химия.Събужда сетивата на бебето. Напълно безопасна за ..

32.20лв.

Sophie-la-giraffe прибори за хранене

Практична и забавна вилица и лъжица!Перфектни за малки ръчички. Лъжицата и вилицата имат мека и широка ергономична дръжка, която позволява на бебто да ги държи ..

12.50лв.

Sophie-la-giraffe птичката Киви с подарък ванилена гризалка

1. Киви е сладка птичка създадена от 100% гума и безвредни бои, които не съдържат химия.Събужда сетивата на бебето. Напълно безопасна за гризкане!&nbs..

32.20лв.

Sophie-la-giraffe Сет за хранене- всичко в едно!

Сет за храненe, който съдържа всичко което ви е необходимо, за да храните бебето си без никакъв стрес!Съдържа:- 1 купа и капак специално пригоден за п..

44.90лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето "Обучителен сет за хранене"

Идеален за първите ястия на бебето!Съдържа всичко от което бебето има нужда, за да се храни като възрастен:- Купа за микровълнова 2 в 1, която може да се и..

38.90лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето - Сърничката Фанфан

Сърничката Фанфан е най-новият приятел на Софи!Създадена е от 100% естествен каучук и безвредни бои. Напълно безопасна за гризкане. Събужда сетивата на бебето.Т..

34.20лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето в сет с гъвкава гризалка

100% естествена гума!Съдържа:- Софи жирафчето, първата играчка за бебето. Стимулира всички сетива.- Гъвкава гризалка ..

44.00лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето в сет с утешител-одеялце за гушкане

Първият ми подарък направен с любовТози красив подаръчен комплект включва нашата любима Софи, създадена от 100% естествен каучук и напълно безопасна за гризане ..

81.90лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето гризалка с охлаждащ ефект

Идеална за облекчение на болезнените бебешки венци.Двата меки пръстена са пълни с течност, която се охлажда когато я сложите в хладилник. При гризане студеното ..

19.40лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето дрънкалка с две дръжки и ягодка за гризкане

Лесна за хващане и игра- с две дръжки перфектни за мънички ръчички. Идеална за игра и за гризкане!- Има ягодка изградена от мек материал иделана за успокоение н..

17.40лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето Дрънкалка с дръжка

Идеална за занимание и забавление на бебето!Благодарение на дръжката, бебето лесно може да я хване и да завърти топката, за да види как Софи жирафчето се върти ..

18.90лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето дрънкалка с дръжка и гума за гризане

Комбинирана дрънкалка-гризалка!Има дръжка, която е лесна за хващане от мъничките ръчички. Има ягодка, която е подходяща за гризкане.Отвътре има многоцветни топч..

16.20лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето мека спирала

Тази спирала може да се разтяга до необходимата от вас дължина за закачане на бебешката кошара, количката или мястото където предпочитате да бъде.С велкро лепен..

60.30лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето меламинов сет за хранене "Балони"

Бебето може да започне да се храни като голямо момче или момиче благодарение на този сет!Този сет съдържа: 1 плитка чиния, 1 купа, 1 чаша, вилица и лъжица.Може ..

47.90лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта

Изпълнен с елементи които събуждат сетивата на бебето!Тази чанта съдържа:- Софи жирафчето, първата необходима играчка изграждаща сетивата! Стимулира всяко едно ..

54.50лв.

Sophie-la-giraffe Софи жирафчето топка, която стимулира сетивата на бебето

Софи  жирафчето топка, която стимулира сетивата на бебчо е изработена от 100% естествена гума.С ярки цветове и разнообразие от форми тя..

35.10лв.

Sophie-la-giraffe Шишенце за хранене 150 мл.

Стимулира бебето по време на хранене!Има дръжки с топченца, които се местят и дрънчат при вдигане и сваляне на шишето. Топченцата могат да се махат за по-с..

23.30лв.

Sophie-la-giraffe- Моята първа коледа със Софи жирафчето "Коледен сет"

За да бъде първата коледа на бебето истинско празненство!Съдържа: 2 коледни топчета със Софи жирафчето и Софи жирафчето..

81.50лв.