Бази за столчета

Бази за столчета


Покажи :
Сортиране по:

Avionaut Isofix база за JET

Isofix системата за монтиране на детско столче почишава сигурността на детето по време на пътуване и при евентуален инцидент. Isofix базата на Avionaut е подхо..

149.00лв.

BeSafe IsoFix база за столче iZi Sleep

Максимална безопасност, лесно закрепване.Тази BeSafe IsoFix база е предназначена за ползване със столче за кола BeSafe iZi Sleep (0-13 кг.).Всички детск..

399.00лв.

BeSafe обезопасителна скоба за столче за кола Belt guard

Обезопасителна скоба за детски стол за кола BeSafe Belt guardОмръзнало ли Ви е да намествате коланите на детския стол за кола ?Детето Ви обича ли да си измъ..

19.00лв.

Mountain-Buggy IsoFix PT Alpha / MB Protect Основа за столчета за кола

IsoFix система за лесно поставяне на столчетата Phil&Teds Alpha и Mountain Buggy Protect в съвместими автомобили...

197.00лв.

RECARO FIX BASE

zofix база за столчета за кола - RecaroСистема за обезопасяване на детски столчета за кола (от 0 до 18 kg. или от 0 до 4,5 годишна възраст).Съвместимост..

280.00лв.

База за Maxi-Cosi

База за Maxi-Cosi 2Way Fix е подходяща за:Maxi-Cosi Pearl 2-Way Maxi-Cosi Pebble Maxi-Cosi Pebble plus ..

510.00лв.

ABC DESIGN База за стол Risus с Isofix

Лесно закрепване на столче за кола група 0+ към Isofix адаптера; опорно краче за допълнителна стабилност; цветен индикатор, потвърждаващ, че фиксиращите Isofi..

320.00лв.

ABC Isofix Base Hazel

Изофикс е стандартизирана система за инсталиране на детски седалки в автомобилите и е предназначена да гарантира правилният монтаж на детските седалки, както и ..

0.00лв.

BeSafe IsoFix база за столче за кола iZi Go X1

Максимална безопасност, лесно закрепване.IsoFix базата BeSafe е предназначена за ползване със столче за кола BeSafe iZi Go (0-13 кг.).B..

390.00лв.

BeSafe допълнителна подложка за iZi Sleep, iZi Kid и iZi Combi

Допълнителна подложка за регулиране на наклона BeSafe, която е подходяща в комбинация със следните столчета:BeSafe iZi Sleep.BeSafe iZi Kid.BeSafe iZi Comb..

20.00лв.

Britax - Основа за столче Baby-Safe plus

Лесно монтиране на столчето за по-голямо удобство, сигурност и безопасност.Основата се захваща с коланите на автомобила.Съвместима със столчета: Romer Baby-Safe..

219.00лв.

Britax ИЗОФИКС БАЗА SAFE ISOFIX - BASE BLACK

Лесно монтиране на столчето за по-голямо удобство, сигурност и безопасност.Основата се захваща с Isofix към автомобила.Съвместима със столчета: Romer Baby-Safe ..

319.00лв.

Britax_Romer Водачи за ISOFIX-конектори

Водачи за ISOFIX-конекторите на всички модели Britax Romer столчета.Улесняват поставянето и свързването на столчето към ISOFIX-а на автомобила.Комплекта съдържа..

15.00лв.

Britax_Romer Допълнителна странична защита SICT

Допълнителна странична защита SICT за столчета:- KID II - KIDFIX SL- KIDFIX SL SICT..

49.00лв.

CAM Основа за столче за кола Area Base white

Основа за столче за кола:основата за транспортиране на столче за колаArea Zero+, подходящо за новородени и деца с тегло до 13 кг;може да бъд..

72.00лв.

Graco Основа за столче Logico S HP

Монтира се в колата.Седалката се поставя в основа с едно лесно движение. Основата грантира безопастно зкрапване на седлаката всеки път...

125.00лв.

KIDDY Isofixbase - съвместима с KIDDY EVOLUTION PRO

KIDDY Isofixbase - съвместима с KIDDY EVOLUTION PROза кошчета KIDDY EVOLUTION PROпрепоръчителна възраст 0+ мтегло до 13кгKIDDY Isofixbase - съвместима с KIDDY E..

210.00лв.

Maxi-Cosi FAMILY FIX БАЗА ЗА СТОЛОВЕ ЗА КОЛА PEBBLE И PEARL

Базата Maxi-Cosi FamilyFix е подходяща за столчета в следните две групи: от новродено до приблизително 4 годишна възраст.Снабдена е с ISOFIX и е съвместима със ..

480.00лв.

Mountain buggy Основа BaseFix за столчета за кола PT Alpha и MB Protect

Основа BaseFix за поставяне в колата на столчета Phil&Teds Alpha и Mountain Buggy ProtectКогато веднъж основата е поставена в колата, столчето лесно се пост..

197.00лв.

Nuna Изофикс база Pipa

Nuna Изофикс база Pipa слага край на оплетените колани и сложния монтаж на основи за столчета. Основата се монтира лесно и за няколко минути. Зелен индикат..

290.00лв.

Peg-Perego Belted Base

Одобренo по европейския регламент  (ECE R44 / 04) за деца с тегло от 0 кг до 13 кг (от 0 до 12/14 месеца).Базата Belted base може да бъде закрепена към авт..

100.00лв.

Peg-Perego Isofix Base -Основа за столче за кола.

Одобрена от европейския регламент  (ECE R44 / 04) за деца с тегло от 0 кг до 18 кг (приблизително 0 месеца до 4 години).Isofix Base 0+ 1 K е предназначена ..

245.00лв.

Red Castle База изофикс за столче за кола Рекаро 0+

База изофикс за столче за кола Red Castle/Recaro Young Profi +Отговаря на изискванията на стандарт : safety standard R44/04..

198.00лв.

Tutti Bambini Isofix base

Базата ви позволява бърз и лесен монтаж на столчето само с едно щракване.Подходяща за всеки тип автомобил с IsoFix конектори.Монтажът на базата в кола..

219.00лв.