Предпазители за дома

Предпазители за дома


Покажи :
Сортиране по:

72011 Reer Design Line заключвалка шкафове черна

Сигурно 3-степенно заключване Лесен монтаж, чрез специална двойно лепяща лента, която може да се отстрани, без да оставя следи. Високо качествени материални, ко..

12.99лв.

7501 Nuvita протектор за ъгли

Никога не сте си пресдставяли колко ръбове и ъгли има в жилището Ви, докато не погледнете на тях от различна “височина” Протекторите се залепят на всяка повър..

6.99лв.

7503 Nuvita протектор за врата

Вратите често се затвярят внезапно било то от вятъра или от игрите на децата Защитете пръстчетата им като поставите тези протектори на вратите. Протекторът е ..

5.99лв.

7504 Nuvita капачки за контакти

Младите изследователи могат да решат да поставят пръстчетата си или различни предмети в контактите Тези капачета са изключително сигурни. След като бъдат постав..

5.99лв.

Reer 3246 предпазители за контакт 10 бр, бял

Лесен монтаж, самозалепващ протектор за електрически контакт, който намялват риска от токов удар. Контакта може да бъде използван, когато е монтиран претпазител..

7.99лв.

Reer 4989 Протектор за ъгли

Навсякъде в дома Ви има опасни ъгли, който могат да доведат до болезнени преживявания на детето Ви, ако не бъдат обезопасени. Това могат да бъдат масите, шкафов..

4.99лв.

Reer 70011 Design Line протектор за врата 2 бр.

Едно внезапно затваряне на вратата крие опасност за пръстите на детето Ви. Ето защо Reer Ви предлага отлично решение, което ще Ви спести много главоболия. С гъв..

12.99лв.

Reer 70907 заключване за шкафове

Със заключването на Reer ще обезопасите дома си за секунди. За да предпазите малките любопитковци от опасни открития е важно съдържанието на шкафовете вкъщи да ..

4.99лв.

Reer 70959 Предпазители за контакт 8 бр.

Предимства: - Намалява риска от токов удар; - Подходящ за всички контакти в Европа; - Премахването става посредством ключ, който е включен в комплекта; - Компле..

3.99лв.

Reer 7103 Заключване за шкафове

Децата са доста любопитни и обичат да проверяват какво криете в шкафовете. Ето защо немската компания Reer се грижи за безопасността на малчуганите с помощта на..

3.99лв.

Reer 7107 заключване за шкафове

Reer Ви предлага универсално решение за заключване на шкафовете в дома Ви без пробиване и лепене. По този начин предпазвате не само детето си, но и повърхностт..

4.99лв.

Reer 71233 протектор за врата 2 бр.

Едно внезапно затваряне на вратата крие опасност за пръстите на детето Ви. Ето защо Reer Ви предлага отлично решение, което ще Ви спести много главоболия. Проте..

5.49лв.

Reer 71555 заключване шкафове и чекмеджета 2 бр.

Със заключването на Reer лесно ще обезопасите шкафове, чекмеджета, и др. Лесен монтаж с включените в комплекта винтове Специална система предотвратяваща прищип..

4.99лв.

Reer 7204 Пневматичен стопер за врата

Пневматичният стопер не пречи на останалата част от семейството да използва вратите у дома. Той поддава при плавното затваряне, но при по-силно стоперът я отблъ..

11.99лв.

Reer 7206 Mагнитна заключалка за чекмеджета

Малките деца са доста любопитни и някои от предметите, които държите в шкафовете си могат да се окажат опасни за тях. В повечето случаи видимото заключване пред..

24.99лв.

Reer 7296 Протектор за врата

Едно внезапно затваряне на вратата крие опасност за пръстите на детето Ви. Ето защо Reer Ви предлага отлично решение, което ще Ви спести много главоболия. Прот..

2.99лв.

Reer 73010 предпазител против преобръщане на телевизор

Протекторът предлага двойна защита против накланяне напред и назад и е подходящ за повечето модели телевизори с плосък панел и фабрични отвори с резба. Солиднат..

19.99лв.

Reer 7307 Заключване на чекмедже

Чекмеджетата на мебелите у дома са поредната опасност, която дебне Вашето дете. За да избегнете този риск, можете да се доверите на заключването на Reer. Монтаж..

4.99лв.

Reer 7736 Комплект за сигурност в къщи - 36 артикула

С помощта на комплекта бързо и лесно ще обезопасите всички чекмеджета, шкафове, ъгли, врати и контакти. Комплектът включва: - 2 бр. заключвания за чекмедже. Мон..

39.99лв.

Reer 7790 Стопер за врата

Стоперът ще предпази пръстите на детето Ви, ако то се опита да затвори вратата. Монтирането му е изключително лесно, защото се поставя между вратата и пода, кат..

6.99лв.

Reer 78011 Design Line заключване за електроуреди 2 бр.

Със заключвалката на Reer лесно ще обезопасите електроуреди, шкафове, чекмеджета и др. Сигурно 3-степенно заключване Лесен монтаж без пробиване посредством спе..

12.99лв.

Reer 8209 меки протектори за ъгли и ръбове

С комплекта на Reer опасните ъгли не са страшни и предпазват от болезени преживявания при прохождащото дете Подходящи за холната маса, шкафове или первази . С..

13.99лв.

Reer предпазител за ъгли за стъклени маси

Протекторите на Reer предпазват детето от нараняване от острите ъгли на стъклени или мраморни маси. Лесен монтаж със самозалепваща лента. Демонтираж, без да о..

4.99лв.

Reer самозалепващи ленти против пързаляне 5м

Универсална лента предназначена за стълби, входове и други хлъзгави повърхности. Изключителна здравина на залепване Изрязва се, за да се нагласи според размера ..

11.99лв.

Safety1st Комплект от 13 бр. Обезопасители

За предотвратяване на натъртвания и синини, електрически шок, прищипване на пръсти. Лесни за монтаж и употреба.За ефективна употреба на продукта, моля прочетете..

15.50лв.

Safety1st Предпазител за ръбове 4 бр.

Мек предпазител за ръбове на Safety 1st. Поставя се лесно на ръбове на маси или други мебели, които могат да представляват опасност за Вашето дете. Продава се п..

14.50лв.

Safety1st Система за магнитно заключване на шкафове (1 бр./оп.)

Не позволява детето да отваря шкафовете. Снабдена с индикатор отворено/затворено.Невидима отвън система за заключване. Система SecurTech позволява деактивиране ..

45.00лв.

Safety1st Устройство за заключване на чекмеджета

Лесно и бързо за разкопчават само с едно натискане. Могат да се използват и за шкафове.Състоят се от две части: фиксирана част и кука.- Поставете фиксираната ча..

5.00лв.

Safety1st Устройство за заключване на шкаф

Не позволява отваряне от деца.Особено подходящо устройство за заключване на шкафове без дръжки. Лесно поставяне чрез залепване. Освобождава се лесно с натискане..

5.00лв.

Safety1st Устройство за заключване на шкаф

Лесно отваряне със система SecurTech с индикатор. Съвместимо с всякакви шкафове. Може бързо да се отвори само с бутон и издърпване. Лесно за поставяне и употреб..

6.00лв.

Safety1st Устройство за заключване на шкаф

Индикатор за заключване, лесно за монтаж и употреба.Регулируеми шнурове за всякакви шкафове. Двойно действие за лесно отключване. Може да се използва на всякакв..

4.80лв.

Safety1st Ъглов уплътнител

Предпазват от натъртванияНенатрапчив дизайн, подходящ за всякакви мебели. Изработени от мека пластмаса, която поема ударите. Лесни за поставяне (не са необходим..

4.00лв.

Alecto Детектор за въглероден оксид CO

Детектор за въглероден оксид CO AlectoЕлектрохимичен принцип на измерванеАларма със сила над 85 db при опасни нива на въглероден оксидОсветен LCD дисплейПоказва..

78.99лв.

Alecto Детектор за дим / пожар

Надежден детектор за дим със силен сигнал и лесен монтаж (без окабеляване) Завръщането у дома е едно прекрасно чувство. Мястото, където можете да се отпусн..

15.90лв.

Baby Dan Обезопасители за ъгли 4 бр.

Цвят:transparentТегло на продукта:0.10 kgРазмери на продукта:0.00 x 0.00 x 0.00 x cmОбезопасители за ъгли Комплектът съдържа 4 бр., които предпазват децата..

5.00лв.